[80 B3] Częściowa zmiana stylistyki na 90-tkę
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dawaj alu takie jak u mnie, tzn Ronal Aero 15 calówki
Ogarnij zderzak (psiknij dół w czarny mat) a na tył proponuję blęndę z Audi 90 i pozostawienie ori kierunków, bo z czerwonymi będzie lipa.
Pozdrawiam <ok>
P.S. Co do silnika to daj sobie spokój z AAZ, lepiej 1Z i pompa mechaniczna, czyli tzw. MTDI albo najlepiej AVF tylko to już dużo roboty <ok>
Ogarnij zderzak (psiknij dół w czarny mat) a na tył proponuję blęndę z Audi 90 i pozostawienie ori kierunków, bo z czerwonymi będzie lipa.
Pozdrawiam <ok>
P.S. Co do silnika to daj sobie spokój z AAZ, lepiej 1Z i pompa mechaniczna, czyli tzw. MTDI albo najlepiej AVF tylko to już dużo roboty <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Tego się akurat nie boję. Mam warsztat i ludzi, także najważniejszy jest efekt finalny, czyli moc i elastyczność. Powiem wam, że ogólnie chciałbym wstawić jak najmłodszy motor z jak najniższym przebiegiem. Co prawda mój PM chodzi idealnie, ale to nie to samo co klekotek <ok>pawelrybak15 pisze:Co do silnika to daj sobie spokój z AAZ, lepiej 1Z i pompa mechaniczna, czyli tzw. MTDI albo najlepiej AVF tylko to już dużo roboty <ok>
Co do blacharki to będzie ona robiona. Właśnie myślałem, aby zderzak dać w czarny mat ze ze względu właśnie na pakiet zima. Tym bardziej, że nie było chyba 90-tki z tym pakietem <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To pakuj AVFa
Będziesz naprawde zadowolony, pozatym chyba jeszcze nie było PD w B3 <ok>
Zderzak w czarny mat polecam, sam tak mam i jest OK, pakietu zima faktycznie chyba w 90 nie było, co nie znaczy że nie można pomalować zderzaków w czarny mat i pozostawić czarnego matu na dolnych częściach drzwi <ok>
Będziesz naprawde zadowolony, pozatym chyba jeszcze nie było PD w B3 <ok>
Zderzak w czarny mat polecam, sam tak mam i jest OK, pakietu zima faktycznie chyba w 90 nie było, co nie znaczy że nie można pomalować zderzaków w czarny mat i pozostawić czarnego matu na dolnych częściach drzwi <ok>
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: