Sugestie i problemy z forum
rozumiem kolege w 100 % i wydaje mi sie ze jesli chodzi o to o chyba jest ze jesli temat np na gieldzie jest 2 tyg to jest wywalany powiniem byc dluzszy limit np miesiac . jak ktos ma sporo gratow to zazwyczaj nie schodza mu w 2 tyg ja mialem ostatnio ok 8 i pare tylko poszloshellah pisze:Dlaczego nie dostałem żadnego maila że ktoś wypieprzył część z moich postów??
Bez jaj ludzie :?: :?:
:roll:
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Sądzę że dlatego że nie byłeś autorem tematu w którym pisałeś posty. I nie wypieprzył tylko usunął.shellah pisze:Dlaczego nie dostałem żadnego maila że ktoś wypieprzył część z moich postów??
Cały czas są czyczone tematy i fora. Wiele niepotrzebnego spamu idzie w kosz. Jest gdzieś o tym informacja.
jabko_nb, limit jest bodajże na 1 mieisąc.
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
ale czemu nie ma żadnej informacji na skrzynce? Nie wiem co za zmiany zaszły ale to nie jest w porządku ze teraz są usuwane posty a właściciele nie są informowani. Pisze wypieprzył bo od pewnego czasu obserwuje tylko to co się dzieje i nie reaguje sądząc ze może to chwilowe niedociągnięcia i zajdą zmiany ale niestety. Można chyba to zrozumieć czyż nie mam racji?
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Artek, skrypt forum jest tak napisany, że powiadomienie dostaje tylko autor tematu jeżeli jest usuwany cały temat albo autor posta jeśli jest usuwany tylko jeden wybrany post w temacie.
Terza zakładając wywalam w śmietnik np wątek trochę humoru, gdzie jest ponad 2600 postów w jednym temacie, z bazy znika spora ilość postów użytkownikom też a powiadomienie dostaje tylko autor Rafalski82 czy jakoś tak. Chyba nie wyobrażasz sobie aby ktoś kasował pojedynczo każdy post. Takich bzdurnych tematów jest naprawdę sporo :roll:
Terza zakładając wywalam w śmietnik np wątek trochę humoru, gdzie jest ponad 2600 postów w jednym temacie, z bazy znika spora ilość postów użytkownikom też a powiadomienie dostaje tylko autor Rafalski82 czy jakoś tak. Chyba nie wyobrażasz sobie aby ktoś kasował pojedynczo każdy post. Takich bzdurnych tematów jest naprawdę sporo :roll:
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
ok luz
biorę na wstrzymanie.
Mam takie pytanie nie wiem czy ktoś już to proponował ale czy ie dałoby się zrobić selekcji w dziale nasze audi?
Chodzi o stworzenie podkategorii w której byłby podział na rodzaj nadwozia?
Nie wiem jak dla innych ale dla mnie byłoby to ułatwienie bo nie ukrywam bardziej mnie interesują coupe i bardzo lubię oglądać inne auta w tym nadwoziu, podglądać modyfikacje innych.
Myślę że dla wprawnej ręki przerzucenie tylu tematów zajęło by max tydzień.
co myślicie?
szczerze i bez jaj
Mam takie pytanie nie wiem czy ktoś już to proponował ale czy ie dałoby się zrobić selekcji w dziale nasze audi?
Chodzi o stworzenie podkategorii w której byłby podział na rodzaj nadwozia?
Nie wiem jak dla innych ale dla mnie byłoby to ułatwienie bo nie ukrywam bardziej mnie interesują coupe i bardzo lubię oglądać inne auta w tym nadwoziu, podglądać modyfikacje innych.
Myślę że dla wprawnej ręki przerzucenie tylu tematów zajęło by max tydzień.
co myślicie?
szczerze i bez jaj