[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie
taktownie pisze:ale jak dojdzie gleba i felgi pomaluje się w ciemny kolor to powinien być ogień w szopie, czas pokaże
za wczasu przygotuj gaśnicę, szkoda by było takiego ładnego autka...
a na poważnie może troszke innego wzoru kolego poszukaj? do sedana według mnie takie felgi i w tym rozmiarze nie bardzo pasują. ale to tylko moje zdanie, myślę że takie koło bardziej w coupe pasuje...
mi się ten wzór bardzo podoba, jak narazie to felg jeszcze nie mam, trwają negocjacje :mrgreen:
Zastanawiam sie teraz jak pomalować te 16-tki z poprzedniej strony, chce je na dniach ogarnac bo juz leza sporo czasu przygotowane do malowania.
Mysle nad białym/czarnym połyskiem/grafitem też w połysku. Najbardziej mnie ciekawi jak wygląda biała buda na grafitowych felgach...
Zastanawiam sie teraz jak pomalować te 16-tki z poprzedniej strony, chce je na dniach ogarnac bo juz leza sporo czasu przygotowane do malowania.
Mysle nad białym/czarnym połyskiem/grafitem też w połysku. Najbardziej mnie ciekawi jak wygląda biała buda na grafitowych felgach...
Póki co pomalowałem felgi w grafitowy metalic z nowej palety bmw. Wyszedł trochę ciemny ale w słońcu wygląda lepiej niż na fotkach. Oponki 205/45, felgi ATS 16 cali 7 szerokie, et 35.
, , , , , , , , , , ,
, , , , , , , , , , ,
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 17:52 przez taktownie, łącznie zmieniany 2 razy.
listwa póki co taka bedzie, przyzwyczaiłem sie do takiego wygladu, wydech będzie w przyszłości zmieniony więc zbędny "tuning"
Foto robione wieczorkiem telefonem wiec nie widać jak to wyglada w rzeczywistości, przy lepszej pogodzie porobie lepsze fotki, ciężko oddać na zdjęciu rzeczywisty wygląd ciemnej felgi
Foto robione wieczorkiem telefonem wiec nie widać jak to wyglada w rzeczywistości, przy lepszej pogodzie porobie lepsze fotki, ciężko oddać na zdjęciu rzeczywisty wygląd ciemnej felgi
Ostatnio zmieniony 09 mar 2013, 16:08 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
Kilka fotek przy lepszej pogodzie ale nie wiem czemu nie mogę dodać fotek takiej wielkości jak są oryginalnie
, , , , , , , , , , , , , , ,
, , , , , , , , , , , , , , ,
Ostatnio zmieniony 09 mar 2013, 16:26 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.