Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[sprzedawca] forumowicz duo

Tylko użytkownik tego forum!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tomek83
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek83 » 11 paź 2012, 13:16

radi88 pisze: tym razem niestety rzecz za 35 zł a czekam na nią już prawie miesiąc kasa przelana na konto a towaru niema.
To tak samo jak u mnie. Kasę zapłaciłem 16 września, towaru nie ma do dzisiaj. Duo naściemniał że paczka wysłana a od jakiegoś czasu w ogóle nie odpisuje na e-maile i PW.
radi88 pisze:Zostawię to bez dalszego komentarza. WSTYD !!!!
To jest tak, jak ludzie biorą się za rzeczy które ich po prostu przerastają. Jak ktoś nie ogarnia tematu to powinien zająć się czym innym - takie traktowanie klientów prędzej czy później musi się zemścić. Reputacja duo już w tej chwili wisi na włosku, niedługo ludzie zaczną zgłaszać to na Policję, a wtedy żarty dla duo się skończą i kramik będzie musiał zamknąć :-?

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 11 paź 2012, 15:23

Jest bardzo prosty sposób na sprawdzenie gdzie jest paczka (dotyczy poczty polskiej)
sledzenie.poczta-polska.pl wpisać numer przesyłki i pokaże gdzie przesyłka się znajduje <ok> Moim zdaniem każdy kto wysyła paczkę powinien odbiorcy podać nr wysyłki.

Pozdrawiam <piwo>

Awatar użytkownika
radi88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radi88 » 11 paź 2012, 16:07

pawelrybak15 pisze:Jest bardzo prosty sposób na sprawdzenie gdzie jest paczka (dotyczy poczty polskiej)
sledzenie.poczta-polska.pl wpisać numer przesyłki i pokaże gdzie przesyłka się znajduje <ok> Moim zdaniem każdy kto wysyła paczkę powinien odbiorcy podać nr wysyłki.

Pozdrawiam <piwo>
taaaa najpierw sprzedający powinien wykazać chęć odpisywania na wiadomości od niecierpliwych klientów ... o nr paczki zapomnij.

Awatar użytkownika
tomek83
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek83 » 11 paź 2012, 16:52

pawelrybak15 pisze:Jest bardzo prosty sposób na sprawdzenie gdzie jest paczka (dotyczy poczty polskiej)
O nr paczki prosiłem go dawno, niestety bez żadnej odpowiedzi. Duo ściemnia że wysłał po prostu, żeby mieć delikwenta na jakiś czas z głowy.

Awatar użytkownika
pawelrybak15
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: pawelrybak15 » 11 paź 2012, 20:46

Ja też sie naczekałem kiedyś na graty od duo, no ale nic osobiście do niego nie mam bo graty w dobrej cenie i w dobrym stanie, tylko ten czas oczekiwania :-P

Awatar użytkownika
tomek83
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek83 » 11 paź 2012, 20:53

pawelrybak15 pisze:Ja też sie naczekałem kiedyś na graty od duo, no ale nic osobiście do niego nie mam bo graty w dobrej cenie i w dobrym stanie, tylko ten czas oczekiwania :-P
Wiesz, ja sobie nie mogę pozwolić na wielotygodniowe oczekiwanie na zamówione części, tym bardziej że pieniądze przelałem z góry - więc kasę za towar wziął, a z transakcji się nie wywiązuje.

Powiem szczerze że kończy mi się cierpliwość i jeśli nie dostanę towaru do końca miesiąca to zgłaszam sprawę na policję. Może to nieco uprzytomni sprzedającego, bo na razie buja w obłokach.

Awatar użytkownika
asienka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: asienka » 18 paź 2012, 19:21

Witam ... 15 października czyli w poniedziałek kolega Duo napisał, że ma oprawki jakie potrzebuje do kierunkowskazów ... po kilku zamienionych zdaniach zdecydowałam się aby wysłał .... 17 października czyli w środę napisał że wysłane zostały dzień wcześniej .... Drodzy Państwo dziś czyli w czwartek doszły oprawki. Wysyłka bez poganiania, bez przypominania. Chyba Łukasz chciał mi wynagrodzić poprzednie nieudane transakcje :-) Coraz lepsza średnia u mnie na 5 zakupów tylko 2 nieudane ;-)

Tym razem POLECAM .... wywiązał się i to bardzo szybko :-)

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 paź 2012, 19:32 przez asienka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Arteriusz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Arteriusz » 18 paź 2012, 20:25

mało wyruzmiali jestescie, człowiek nie spi po nocach zeby ze wszystkim zdazyc, a wy mu dupe obrabiacie :!: :!: dzis gadałem na zywo z łukaszem pod Lublinem, dla mnie tranzakcie sa z nim wszystkie udane, ;-)

Awatar użytkownika
radi88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radi88 » 18 paź 2012, 20:29

Arteriusz pisze:mało wyruzmiali jestescie, człowiek nie spi po nocach zeby ze wszystkim zdazyc, a wy mu dupe obrabiacie :!: :!: dzis gadałem na zywo z łukaszem pod Lublinem, dla mnie tranzakcie sa z nim wszystkie udane, ;-)
O czym ty piszesz teraz ? jaka maja mieć wyrozumiałość osoby które czekają na towar ponad miesiąc ? Gdyby szef dał Ci wypłatę za przepracowany miesiąc po 2 miesiąch też powinieneś być wyrozumiały bo szef ma sporo spraw na głowie w związku z prowadzeniem firmy. Jeśli Łukasz sam nie ogarnia to albo niech zwolni albo zatrudni kogoś do pomocy !!!!

Awatar użytkownika
Arteriusz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Arteriusz » 18 paź 2012, 20:35

a kiedy kase przelałeś? tydzien, dwa temu?
8-)

Awatar użytkownika
radi88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radi88 » 18 paź 2012, 20:35

Arteriusz pisze:a kiedy kase przelałeś? tydzien, dwa temu?
8-)
13 Września, chcesz potwierdzenie operacji do wglądu ?

Awatar użytkownika
Arteriusz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Arteriusz » 18 paź 2012, 20:39

a co ja ksiegowy???????? z reszta nie moja broha, dzwon, jak bedzie miał chwile to oddzwoni, a z reszta,doopiero 18 pazdziernik, to i tak male opuznienie :mrgreen:

Awatar użytkownika
radi88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radi88 » 18 paź 2012, 20:42

Arteriusz pisze:a co ja ksiegowy???????? z reszta nie moja broha, dzwon, jak bedzie miał chwile to oddzwoni, a z reszta,doopiero 18 pazdziernik, to i tak male opuznienie :mrgreen:
nie, nie oddzwoni.

Awatar użytkownika
Arteriusz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Arteriusz » 18 paź 2012, 20:48

czemu tak sadzisz, ja tam nie narzekam, chciałem wiazka dzis ja do reki dostałem, prosto z samochodu, obgadalismy, i narty,

Awatar użytkownika
tomek83
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek83 » 19 paź 2012, 10:39

Arteriusz pisze:mało wyruzmiali jestescie, człowiek nie spi po nocach zeby ze wszystkim zdazyc, a wy mu dupe obrabiacie :!: :!:
Bzdury gadasz chłopie aż miło. Obrabianie dupy nie bierze się z niczego, niech duo się wywiązuje z transakcji to mu nikt dupy obrabiać nie będzie.

Duo - przyznaj się - tę powyższą wypowiedź to pisałeś sam, czy swojego "kolesia" o to poprosiłeś, żeby ratować nadszarpniętą reputację ? ;-)

Co do nie spania po nocach - jak się ktoś bierze za coś o czym nie ma zielonego pojęcia/umiejętności/albo środków - to potem zapewne będą takie efekty. Trzeba mierzyć siły na zamiary.

Prawda jest taka, że duo nie ogarnia tematu - a potem, zamiast zachować się na miarę sprzedawcy dbającego o reputację - zaczyna robić uniki, podchody, rzucać ściemy, udawać że paczka niby wysłana - tylko dlatego żeby mieć delikwenta na chwilę z głowy.

A przecież nie na tym rzecz polega - w tej chwili części i sprzedawców jest tyle, że można przebierać jak w ulęgałkach, to nie czasy PRLu. Na Allegro duo by już dawno spakował interes - sam dostałem kiedyś dwa razy neutrala za spóźnioną o 3 dni wysyłkę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam lub nie Klubowicza”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl