[B4 1.9 TDI] jak wyjąć "zegary"
[B4 1.9 TDI] jak wyjąć "zegary"
jak odczepic kostki od tablicy zegarów?
żółta kostka ma fioletową wstawke nie wiem jak to wyjąć. boje sie jej nie urwać.
z góry dziękuje
żółta kostka ma fioletową wstawke nie wiem jak to wyjąć. boje sie jej nie urwać.
z góry dziękuje
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
odkręcasz plastik za kierownicą (nie trzeba jej sciągać), ściągasz górną część, oczom twoim ukazują sie dwie śrubki trzymające zegary od spodu, odkręcasz je zegary wychodzą, odpinasz 3 wtyczki i zegary masz na stole...
poczytaj na centrum audi jest opis jak sie te zegary wyjmuje rozkręca i naprawia
a tak wogule to używaj firefoxa bo wogule tak sie wogule nie pisze ;] i firefox by ci to podkreślił że masz źle i nie po polsku tak jak właśnie mi to robi teraz ;] "w ogóle"
poczytaj na centrum audi jest opis jak sie te zegary wyjmuje rozkręca i naprawia
a tak wogule to używaj firefoxa bo wogule tak sie wogule nie pisze ;] i firefox by ci to podkreślił że masz źle i nie po polsku tak jak właśnie mi to robi teraz ;] "w ogóle"
Ostatnio zmieniony 21 lis 2007, 12:58 przez Skuciok, łącznie zmieniany 1 raz.
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
banita, Nikt z nikogo tu sie nie śmieje, każdy jakoś zaczynał, jedni wiadza wiecej inni mniej i nigdy nie bedize tak że ktos bedzie wiedział wszystko, po to jest to forum. Ale gdybś choć torche chaił to bys to znazał, funkcja szukaj...
Tu masz linka do działu download gdzie wszystko jest ładnie opisane na przykładnie montażu obrotka i tam wszystko ładnie jest pokazane jak, gdzie i co sie odkreca aby dostać sie do zegarów. <ok>
http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... nfo/id,49/
Tu masz linka do działu download gdzie wszystko jest ładnie opisane na przykładnie montażu obrotka i tam wszystko ładnie jest pokazane jak, gdzie i co sie odkreca aby dostać sie do zegarów. <ok>
http://www.centrum.audi80.pl/component/ ... nfo/id,49/
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Jeśli Twoje błędy będą się nagminnie i notorycznie powtarzać to nie zdziw się jak dostaniesz ostrzeżenie.banita pisze:a co do bledow to tak juz mam i w ogóle sie tym nie przejmuje i napewno jeszcze nie raz zobaczycie bledy tego tupu
Nie tłumacz się dysleksją itp. bo to jest dopiero śmieszne. W obecnej chwili jest tyle narzędzi pomocnych w poprawnym pisaniu, że to jest tylko kwestia chęci. Bądź uprzejmy zauważyć, że post, w którym roi się od błędów ortograficznych, pozbawiony przecinków, kropek, spacji itp. jest czytelny tylko dla piszącego, a reszta użytkowników ma problem ze zrozumieniem treści. Błędy mogą zdarzyć się każdemu, ale tylko zdarzyć, a nie występować nagminnie.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80