Audi Cabrio 2.2t
tak jak piszesz hehe na ostatnie jakos natchnienia braklo na ten sezon cos sie tam sklada od czasu do czasu ale bez podkretki przy dobrych wiatrach we wrzesniu moze wyjedzie ale wszystko zalezy od moich checi ktorych narazie brak zlodziejem czasu i nowa zajawka jest wakebording w wakePark Wroclaw :mrgreen: awanturnikiem sie bujam i nie jest zle wiec HelloKityKolczat pisze:szuan, spojrz na ostatnie :mrgreen:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Też chętnie wpadne zobaczyć jak tam sprawy sie mają jeśli Harry pozwoli. Daleko nie mam jakieś 160kmszuan pisze:Harry71, na jakim etapie jesteś z pracami? Już sobie obiecuje, że odwiedze ten wasz Wrocław żeby popatrzeć na te poczynania i jakoś braki czasu oraz miliony problemów co chwile się przewijają...
zapraszam jak najbardziej wczesniej tylko dac znac ipiku pisze:Też chętnie wpadne zobaczyć jak tam sprawy sie mają jeśli Harry pozwoli. Daleko nie mam jakieś 160kmszuan pisze:Harry71, na jakim etapie jesteś z pracami? Już sobie obiecuje, że odwiedze ten wasz Wrocław żeby popatrzeć na te poczynania i jakoś braki czasu oraz miliony problemów co chwile się przewijają...
Co by nie bylo ze projekt padl kola poskladane juz na audi
troche zaczelo mi sie to nie podobac wielkosciowo wiec zawitaly zaciski z Porsche Cayenne tutbo S pod tarcze 350mm 8-) dla porownania zacisk 4 tloczkowy z audi rs2 pod tarcze 300mm
troche zaczelo mi sie to nie podobac wielkosciowo wiec zawitaly zaciski z Porsche Cayenne tutbo S pod tarcze 350mm 8-) dla porownania zacisk 4 tloczkowy z audi rs2 pod tarcze 300mm
Ostatnio zmieniony 19 paź 2012, 20:11 przez Harry71, łącznie zmieniany 4 razy.
- jacek199315
- Forum Audi 80
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
jak sie rok nie chce skladac auto to takie rezultatyLoczek pisze:Jaka zardzewiała tarcza <ok> 8-) :lol: :mrgreen:
garry99 on tym autem przez kolejny rok chyba nie pojezdzi tym tempem prac :mrgreen:
Harry wiesz ze te teksty z mojej strony to tylko pod motywacje zeby to w koncu wyjechalo czytalem na innym forum ze skladacie zawias wiec tylko czekalem na foty konca prac, ale ta felga chyba nie bedzie pasowac moim zdaniem
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
widać kto czyta, a kto ogląda tylko obrazkigarry99 pisze:Jezdzisz tak na co dzień na różowych zaciskach w jakieś tam kotki
ps. masz już te mocowania co szukałeś? chyba będe musiał znowu dziewczyne i jej znajomą na uczelnie przetransportować żeby się wybrać na garaż, bo na zdjęcia chyba się nie doczekam
powodzenia.