Nie musisz nawet podawać adresu robiąc przelew - więc nie nie można.Ross
Czy jezeli adres jest nieprawidlowy a przelew zostal zrealizowany, to czy mozna zwrocic sie do banku z reklamacja i zarządać zwrotu pieniedzy?
Koszulki klubowe - (złodziej)
no nie wiem czy czytaliście ta kartke co tam napisał mi policjant, że tam jakaś łódz jest, w sumie pofatygowali sie sprawdzić konto bankowe i nr tel, to może ten koleś co ma wspólnego z łodzią, ale to tylko konto stamtąd jest, najlepiej by było sprawdzić gdzie tel się znajduje i by było wiadomo gdzie przebywa
Tym się nie przejmuj tam jest po prostu centrala Banku, w którym on założył konto.alicjaaa pisze:no nie wiem czy czytaliście ta kartke co tam napisał mi policjant, że tam jakaś łódz jest,
A po co Wam wiedzieć, gdzie on przebywa ? Macie adres i to wystarczy. Od szukania jest policja. Jeżeli taki wniosek zastosuje prokuratura, bądź Sąd to w kwestii policji leży aby ustalić jego miejsce przebywania jeżeli jest inne niż zameldowania.alicjaaa pisze:najlepiej by było sprawdzić gdzie tel się znajduje i by było wiadomo gdzie przebywa
- andrzejsz23
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Potwierdzenie wysłane
.
Na kase od Chmiela raczej nie macie co liczyć, miał wysyłać w czwartek, jest sobota , a kasy nie ma nadal .
Poza tym mam konto w tym samym banku co on, więc jakby wysyłał, to bym miał hajs zaraz po wykonaniu przez niego przelewu .
Tak więc nic nie pozostało , tylko zgłaszać sprawę.
Na kase od Chmiela raczej nie macie co liczyć, miał wysyłać w czwartek, jest sobota , a kasy nie ma nadal .
Poza tym mam konto w tym samym banku co on, więc jakby wysyłał, to bym miał hajs zaraz po wykonaniu przez niego przelewu .
Tak więc nic nie pozostało , tylko zgłaszać sprawę.
-
thebarylka
- Forum Audi 80

-
Chmielu1991
- Forum Audi 80

Witam wszystkich, jestem Żoną Dawida, jakis tydzien temu dowiedzialam sie o wszystkim, i zmusilam mojego meza do tego aby wyjechal i zarobil na to aby wam oddac, bardzo was przepraszam za zaistniala sytuacje, i Ja Karolina gwarantuje wam ze w terminie 10 dni odda wszystkim pieniazki na podane nr konta, bo przelewy byly robieone na Moje konto. I tak jak pisalam zadbam o to aby wszystko gora do 10dni bylo wam zwrocone.