Witam, dziś podczas poprawiania osłon pod nogami pasażera i po zdjęciu plastiku przy progu natrafiłem na coś takiego
http://imageshack.us/photo/my-images/29 ... 02307.jpg/
jak w temacie co to jest i od czego , gdzie to podłączyć dodam ,że wyżej też jest jakiś zaworek z wejściami/wyjsciami...
[1.9 pierburg] co to , do czego i gdzie podłączyć?
- lord17_1991
- Forum Audi 80
- lord17_1991
- Forum Audi 80
jest w nim 3 wyjscia / wejscia z tego jedno nie podłaczone, czy tak powinno byc :mrgreen: ?
sory za głupie pytania , ale to co dla niektorych jest oczywiste , dla mnie czesto nie
ciagle dowiaduje sie nowych rzeczy, w porownaniu z moim sedanem poprzednim na Boschu wiele rzeczy, rozwiazan mnie zaskakujei dziwi ;]
sory za głupie pytania , ale to co dla niektorych jest oczywiste , dla mnie czesto nie
ciagle dowiaduje sie nowych rzeczy, w porownaniu z moim sedanem poprzednim na Boschu wiele rzeczy, rozwiazan mnie zaskakujei dziwi ;]
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Dobrze gada polejcie dla niego <wodka> Bosch mój też nie ma tego, a ma klime co prawda nie ori tylko dostawianą i na freonie , ale trzeba by na R134 przerobic bo nie ma kto nabic freonemlord17_1991 pisze:jest w nim 3 wyjscia / wejscia z tego jedno nie podłaczone, czy tak powinno byc :mrgreen: ?
- lord17_1991
- Forum Audi 80