Przywitaj się z nami
-
pattaz160983
- Forum Audi 80

siemka mam na imie patryk jestem z Będzina kolo Katowic to jest,jestem nowy na forum.Mam audi 80 b4 biale 94 rok 2.6v6 klima ,ele.dach itd stan boski.jak cos to moge sprzedac bo mam 2 autka. 2 autko jakie mam to vw corrado g60 w stanie na zolte rejestracje yoo!! :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez pattaz160983, łącznie zmieniany 4 razy.
-
m.bonczoszek
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Siemanko Wszystkim
Posiadam Audi 80 Sedan 2.0 ABT 90 kucy ( podobno
) , 115 nie dają rady.
Przyznam się, że kiedy kupowałem ją w Niemczech była po małym podrasowaniu. Taki tam ''niemiecki tuning'' cały układ wydechowy remusa , sportowe zawieszenie , polerka głowicy i pare pierdółek. Staram sie utrzymać autko w oryginalnym wyglądzie i nie tuningować go za bardzo. Jedyny wiekszy projekt to profesionalne Car Audio na przyszły rok. A tak poza tym chciałbym jednak mieć QUATTRO
:oops:
Jestem z Malborka i mam nadzieje że jest tu więcej ziomków z okolic mojego miasta
. O klubie wiedziałem od dawna ale jakoś teraz tak mnie natchnęło żeby sie zarejestrować. nasz klub Audi Malbork coś nie gra , strona też nie działa , więc pora ruszyć w Polskę 
Przyznam się, że kiedy kupowałem ją w Niemczech była po małym podrasowaniu. Taki tam ''niemiecki tuning'' cały układ wydechowy remusa , sportowe zawieszenie , polerka głowicy i pare pierdółek. Staram sie utrzymać autko w oryginalnym wyglądzie i nie tuningować go za bardzo. Jedyny wiekszy projekt to profesionalne Car Audio na przyszły rok. A tak poza tym chciałbym jednak mieć QUATTRO
Jestem z Malborka i mam nadzieje że jest tu więcej ziomków z okolic mojego miasta
-
kuba1908ldz
- Forum Audi 80

-
michalfajneimie
- Forum Audi 80