Koszulki klubowe - (złodziej)
A ja tam nie wierzę w żadne zwroty kasy .
Najpierw mówi, że jest kasa, później, że nie ma , a następnie znowu , że jest ale coś tam coś. Akurat .
jakie w ogóle ogarnianie, jakieś nicki etc, a po co to ?.
Na koncie masz historię rachunku i tam są wszystkie przelewy od nas, więc po kolei powinnaś oddawać kasę, a nie jakieś 10 dni cholera wie po co .
Moim zdaniem znowu mydlenie oczu .
Uważam, że sprawą trzeba się zająć, a nie dać się znowu zwodzić oszustom .
Najpierw mówi, że jest kasa, później, że nie ma , a następnie znowu , że jest ale coś tam coś. Akurat .
jakie w ogóle ogarnianie, jakieś nicki etc, a po co to ?.
Na koncie masz historię rachunku i tam są wszystkie przelewy od nas, więc po kolei powinnaś oddawać kasę, a nie jakieś 10 dni cholera wie po co .
Moim zdaniem znowu mydlenie oczu .
Uważam, że sprawą trzeba się zająć, a nie dać się znowu zwodzić oszustom .
Tomku ale co tu sprawdzać, skoro w pierwszym poście jest kto zapłacił do czasu gdy aktualizowana lista była.
[ Dodano: 2012-10-22, 15:25 ]
Zezi, sprawą się cały czas zajmujemy ... Ross zbiera potwierdzenia przelewów i ma z prawnikiem rozmawiać jakoś na dniach, więc to że żona Dawida mówi coś to nie znaczy że my zaprzestaniemy działań, niech się potwierdzą jej słowa i wtedy możemy na chwilę odłożyć działania do czasu nieuzyskania przez wszystkich pieniędzy.
[ Dodano: 2012-10-22, 15:25 ]
Zezi, sprawą się cały czas zajmujemy ... Ross zbiera potwierdzenia przelewów i ma z prawnikiem rozmawiać jakoś na dniach, więc to że żona Dawida mówi coś to nie znaczy że my zaprzestaniemy działań, niech się potwierdzą jej słowa i wtedy możemy na chwilę odłożyć działania do czasu nieuzyskania przez wszystkich pieniędzy.
-
Chmielu1991
- Forum Audi 80

Tomek Ty Mnie na ulice wysylasz, wspolczuje Twojej Kobiecie jak ja tez zmuszasz do wyjscia na trase, ale nie wazne nie bede sie wypowiadala, odrobina szacunku pomimo wszystkiego wiesz, niani wynajmowala nie bede bo to jest Moja sprawa z kim ja dziecko zostawie itp.... takze nie strasz Mnie i nie ublizaj MI bo Ja Tobie kolego nie ublizam i jezeli masz mysli zebym szla na trase to na to wychodzi ze Ty masz niespelnione ambicje dlatego osoby 3cie do tego namawiasz;/ nie bede sie klócila bo to nie ma najwiekszego sensu...
Masz racje Karolino, nie kłóć się tylko działaj z przelewami... jak pierwsze przelewy puścisz to napisz do kogo, wtedy osoby będą sprawdzać konta i informować o otrzymaniu
Ross bardzo dobrze, popieram i jak coś to pisz jeśli mogę jakoś pomócRoss pisze:nie zamierzam wcale wstrzymywać swoich działań oficjalnych i nieoficjalnych.
BTW wałek jak nic.
Oboje dostali chyba z 30 wiadomośći na FB. W tym czasie zostawiali notki i komentarze, wiec na pewno byl dostep do internetu oraz na pewno odebrali te wiadomosci.
Obietnicom bez pokrycia mówimy NIE !!alicjaaa pisze:sraty pierdaty, jak kase wszyscy dostaną to wtedy można wycofać się ze sprawy takie moje zdanie skromne
IC69, to i ja poprosze warna..
GLUPIA (...) NIE SIEDZ I NIE SLEDZ CO KTO NAPISAL TYLKO ROB PRZELEWY W TYM CZASIE..ZENADA.
Chcesz i masz.
GLUPIA (...) NIE SIEDZ I NIE SLEDZ CO KTO NAPISAL TYLKO ROB PRZELEWY W TYM CZASIE..ZENADA.
Chcesz i masz.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2012, 17:00 przez tomkom1, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcinie tak jak pisał Ross wcześniej działamy ... zbieramy dowody itd ... także obietnice swoja drogą a my działamy ... jak koleżka nie odda to mam nadzieje że żona go będzie odwiedzała w pierdlu ... a jak tam nie trafi to przynajmniej mam nadzieje ze jakies zatrzymanie do wyjaśnienia sprawy lub coś tędy ... bo pewnie pieniędzy to już nie ujrzymyMarcin_89 pisze:Hehe, a skąd wiecie, że to jakaś tam Karolina? Może chłopaczek przeczytał co tu się dzieje i narobił bigosu w portki i teraz się za swoją żonę (o ile ma) podaje.
Przebimbał pieniądze i musi mieć czas na skołowanie ich, żeby pooddawać i żeby na policję czy gdzieś dalej to nie trafiło
-
JarO94wroc
- Forum Audi 80