[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
- mayday2001
- Forum Audi 80
najaktualniejsze cale mam chyba z przed 2 miesiecy :mrgreen: :mrgreen:shellah pisze:Maszu nie śpimy :mrgreen:
no dobra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bra wyleciala na poleczke... jak znowu cos mnie najdzie to zaloze ale mniejsza z tym...
ze zmian wewnatrz zamontowanych poki co wleciala taka oto kiera... ze stanu jestem bardzo zadowolony :mrgreen: :mrgreen:
auto tez przyblizylo sie ku matce ziemi :mrgreen: :mrgreen:
jednak bylem zmuszony zdemontowac kita, albowiem na obecnych oponkach nie da sie jezdzic, tak wiec poczekam juz na nst sezon z takim zestawikiem :mrgreen: :mrgreen:
wiem wiem, zdjecia sa jakie sa, ale choruje na przewlekle padajaca baterie w telefonie...
dodatkowo dzis wrocilem ze wstepnej korekty lakieru i polerowania najpierw maski... efekt mega zajedwwabisty.
sa tez i zle nowiny. :-x
z powodu dosc szerokiego felunku i stanowczo za malego naciagu jazda w wakacje w 4-5 osob zaowocowala w zagotowanie sie lakieru na tylnych nadkolach a w obecnym stanie zawitala ruda... mam nadzieje ze uda sie to ogarnac bez wymiany blotnikow... badzmy dobrej mysli...
reszta sie robi kiedy tylko mam czas... przeprowadzka, panna i praca zajmują praktycznie caly moj czas ale jestem dobrej mysli...
aaaa i dzieki koledze mayday ( ) zawitala dodatkowa chlodnica do NG <ok>
poki co to chyba tyle... wiele rzeczy sie robi po troszeczku, wielu rzeczy nie mowie, wszystko wyjdzie w praniu...
elo elo 5-2-0 !
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 29 paź 2012, 18:26 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.