[Audi 80 8C2 714] nowy nabytek :d
[Audi 80 8C2 714] nowy nabytek :d
WELCOME IN MY WORLD AUDI WORLD part 2
Witam panowie i panie w moim nowym temacie. Czas rozstania z ''czarnym abk'' nadszedł i pojawiło się nowe autko. Po wycieczce do DE została przytargana następna 80 oczywiście w podróż wyruszyliśmy moim byłym autem którym teraz porusza się mój brat i 1200 km zrobiła bez problemu przyprowadzając sobie siostrę na podwórko :mrgreen: ah ten sentyment :roll:
Audi powstała w 1991 na początek trochę info:
AUDI 80 B4 V6 2.8 SEDAN
silnik: aah
moc: 128 kw moment: 250 nm
skrzynia: CAC
kolor: LZ3Z
WYPOSAŻENIE
klima manual
el. przednich szyb
el. podgrzewane lusterka
podgrzewane spryskiwacze
tylne zagłówki / dzielona tylna kanapa
el. szyber
abs z opcją wyłączenia
podgrzewane siedzenia
wspomaganie
skórka <ok>
podświetlany daszek pasażera
pakiet oświetlenia wnętrza
wyciszenie maski
AC
oryginalny hak który po zdemontowaniu jest nie widoczny
system PROCON-TEN
fabryczny alarm
zestaw głośników w tylnych drzwiach
spojler jak w compi
W aucie jest zrobione przez poprzednika
zawias około 70/60
brak katów / tłumiki przelotowe + końcowy uniwersalny = nawet miły dźwięk
Zrobione
ramki klubowe <ok>
kierownica audi sport
Auto po kupnie sprawuje się dobrze ma parę rzeczy do poprawienia ale jak na 21 lat przeszło jest nieźle <ok> wiadomo coś trzeba porobić ale akurat to lubię.
A więc na początek parę zdjęć. <aparat>
październik 2012
NA auto wpadają ramki tablic klubowe 3d oraz trochę styrana kiera audi sport
cdn...
Witam panowie i panie w moim nowym temacie. Czas rozstania z ''czarnym abk'' nadszedł i pojawiło się nowe autko. Po wycieczce do DE została przytargana następna 80 oczywiście w podróż wyruszyliśmy moim byłym autem którym teraz porusza się mój brat i 1200 km zrobiła bez problemu przyprowadzając sobie siostrę na podwórko :mrgreen: ah ten sentyment :roll:
Audi powstała w 1991 na początek trochę info:
AUDI 80 B4 V6 2.8 SEDAN
silnik: aah
moc: 128 kw moment: 250 nm
skrzynia: CAC
kolor: LZ3Z
WYPOSAŻENIE
klima manual
el. przednich szyb
el. podgrzewane lusterka
podgrzewane spryskiwacze
tylne zagłówki / dzielona tylna kanapa
el. szyber
abs z opcją wyłączenia
podgrzewane siedzenia
wspomaganie
skórka <ok>
podświetlany daszek pasażera
pakiet oświetlenia wnętrza
wyciszenie maski
AC
oryginalny hak który po zdemontowaniu jest nie widoczny
system PROCON-TEN
fabryczny alarm
zestaw głośników w tylnych drzwiach
spojler jak w compi
W aucie jest zrobione przez poprzednika
zawias około 70/60
brak katów / tłumiki przelotowe + końcowy uniwersalny = nawet miły dźwięk
Zrobione
ramki klubowe <ok>
kierownica audi sport
Auto po kupnie sprawuje się dobrze ma parę rzeczy do poprawienia ale jak na 21 lat przeszło jest nieźle <ok> wiadomo coś trzeba porobić ale akurat to lubię.
A więc na początek parę zdjęć. <aparat>
październik 2012
NA auto wpadają ramki tablic klubowe 3d oraz trochę styrana kiera audi sport
cdn...
Ostatnio zmieniony 23 paź 2012, 19:36 przez misiek ., łącznie zmieniany 1 raz.
lider600 pisze:i jeszcze jedno ale ...
kiere bym zmienił :oops:
ale czemu że brzydka ? kiera zostaje mi się podoba a przedewszystkim o niebo lepiej leży w łapach niż ori rodem niczym ze stara. Moje auto to początek produkcji i kiera była jak w b3 więc i z b3 jest następca <ok>
a co do kierunków zostaje tak jak jest w ten zderzak nie będę inwestował.
hiihi co ja będe na jakąś trase 500m kierować, na 500km to czemu nie <haha>
misiu czeka na opinię wiarygodnej osoby hihi znaczy tej która tym autem jako pasażer jeździ, tak więc skoro jechaliśmy po niego 1200km to jednak nie na darmo, na tych felgach co je dostaniesz będzie wyglądać pięknie wtedy będe mogła kierować strzałą z moca większą od mojego bagatela 3 razy większą (nie gwarantuje bezpiecznej jazdy), po prostu skóra fura tylko komura słaba <cieszy>, zagłówki tylne się kiedyś zrobi i będzie idealnie, jeszcze bajery w postaci jakiś tam zegarów i będzie gicior, ale ja to słaby znawca motoryzacji w benzinnnn :mrgreen:
misiu czeka na opinię wiarygodnej osoby hihi znaczy tej która tym autem jako pasażer jeździ, tak więc skoro jechaliśmy po niego 1200km to jednak nie na darmo, na tych felgach co je dostaniesz będzie wyglądać pięknie wtedy będe mogła kierować strzałą z moca większą od mojego bagatela 3 razy większą (nie gwarantuje bezpiecznej jazdy), po prostu skóra fura tylko komura słaba <cieszy>, zagłówki tylne się kiedyś zrobi i będzie idealnie, jeszcze bajery w postaci jakiś tam zegarów i będzie gicior, ale ja to słaby znawca motoryzacji w benzinnnn :mrgreen:
to tylko mój gust co do kiery ale jak pasuje dla właściciela to najważniejsze:):)
widziałbym może taką
:roll:
http://fourtitude.com/gallery/albums/Au ... EU/005.jpg
i jak się autko sprawuje:P:P
widziałbym może taką
:roll:
http://fourtitude.com/gallery/albums/Au ... EU/005.jpg
i jak się autko sprawuje:P:P