Sugestie i problemy z forum
- pawelrybak15
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Tak i będziesz miał 100 sedanów 60 kombi i 10 cabrio i to dopiero jest bez sensu.
Masz podział na B4 i tam są wszystkie B4 czy to coupe czy cabrio czy RS2 tak samo B3 - sedan i coupe. Zobacz jak wyglada to na innych forach jak jest podział na modele to w jednym dziale masz np. golfa II i jette II w drugim golfa III i vento oraz np golfa III cabrio czy kombi. U nas na forum nie ma nie wiadomo ile coupe czy cabrio żeby robić oddzielny podział na te typy nadwozia za to jest wyraźna różnica między B3 i B4.
Masz podział na B4 i tam są wszystkie B4 czy to coupe czy cabrio czy RS2 tak samo B3 - sedan i coupe. Zobacz jak wyglada to na innych forach jak jest podział na modele to w jednym dziale masz np. golfa II i jette II w drugim golfa III i vento oraz np golfa III cabrio czy kombi. U nas na forum nie ma nie wiadomo ile coupe czy cabrio żeby robić oddzielny podział na te typy nadwozia za to jest wyraźna różnica między B3 i B4.
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
mylisz sięGerB3 pisze:Tak i będziesz miał 100 sedanów 60 kombi i 10 cabrio i to dopiero jest bez sensu.
tu też się myliszGerB3 pisze:U nas na forum nie ma nie wiadomo ile coupe czy cabrio żeby robić oddzielny podział na te typy nadwozia za to jest wyraźna różnica między B3 i B4
ale co mi tam...
Mój podział jest prosty i przejrzysty bo dzielić b4 sedan i b3 sedan oraz coupe 89 i coupe 8b jest bez sensu...
avant i cabrio są tylko b4
- shellah
- Forum Audi 80

Jeśli jakoś mogę pomóc to służę.IC69 pisze:Wpierw muszę przepchnąć ten podział, potem będziem myśleć dalej.
nie wiem o jaki wątek chodziIC69 pisze:bo nie po to przymykałem tamten wątek,
Wcale się nie kłócę tylko wyłożyłem karty na stół co bym zmieniłIC69 pisze:żebyście tą kłótnie przenosili tutaj.
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
I to by było bardzo dobre.shellah pisze: może zrobimy coś wspólnie.
Natomiast to co ja zauważyłem to że w sumie niewiele osób się wypowiada w temacie.
Moja propozycja.
Jeżeli poważnie mamy pomysleć na podziałem działu moje auto to:
pierwsze primo trzeba podejść do tematu poważnie
drugie primo założyć nowy temat z ankietą niejawną na czas powiedzmy ok miesiąca
trziecie primo w temacie takim powinny być napisane krótko propozycje podziału z krótkim uzsadnienieniem
i na sam koniec ankieta z proponowanym podziałem.
Zaznaczam że jeżeli taki temat powstanie, a będzie w nim niepotrzebny spam, kłótnie etc. Temat zostanie zamknięty a wszystkie nipotrzebne posty polecą w kosz.
Jeżeli mamy coś zrobi wspólnie to zróbmy to dobrze a nie jak w naszym rządzie.
Tyle ode mnie.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
shellah, tu był temat był zeszlifowany do ostatniego kawałka: https://audi80.pl/szlifowanie-tematu ... htm#792991
Na temat reorganizacji działu się nie wypowiem bo obserwuje z tego działu kilka tematów i zaglądam do nich dopiero jak dostane powiadomienie e-mailowe.
Na temat reorganizacji działu się nie wypowiem bo obserwuje z tego działu kilka tematów i zaglądam do nich dopiero jak dostane powiadomienie e-mailowe.
- shellah
- Forum Audi 80

Ankieta wykonana więc proszę głosować:
https://audi80.pl/ankietanowy-podzia ... htm#793425
https://audi80.pl/ankietanowy-podzia ... htm#793425