[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
ogarne i na to stosowne miejsce, nie boj nic :mrgreen: :mrgreen:shellah pisze: zima idzie i sezon na rezanie się zaczyna
bedzie trzeba to sam sie znajde, wystarczy umówiony znak sygnau na komorke 8-)shellah pisze: to gdzie teraz mam ciebie szukać?
jaki kierwa grójec?? xD xd xd xD XD XD proszszsz Cie :mrgreen: :mrgreen: czesto tam bywam, tyle i to nei w grujcu a w Warce :mrgreen: :mrgreen:shellah pisze:Grójec
poki co moje dzialania ograniczyly sie jedynie do ogarniecia lamp z c5tki, podpytania kilku osob co maja juz to za soba o wskazowki, poczytalem pare tematow, testow mocowania i ogolnego kombinatoryzmu z soczkami od omegi i tak wszysto zaczalem bardziej od tej teoretycznej strony :mrgreen:
dalej brak czasu, checi oraz konczenie wielu innych pozaczynanych rzeczy :mrgreen:
dalej brak czasu, checi oraz konczenie wielu innych pozaczynanych rzeczy :mrgreen:
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
ciągle chodzi ci tyłek po głowie :?:Maszu pisze:checi oraz konczenie wielu innych pozaczynanych rzeczy
bedziem szkła polerować :?: zabieram się za test polerki szkła z 90 po weekendzie więc...Maszu pisze:ograniczyly sie jedynie do ogarniecia lamp z c5tki
Możnaby ogarnąć coś ale bliżej mojej chałupy tym razem poziomowiec BlueCity przedostatnie piętro zawsze wolny :mrgreen:Maszu pisze:podpytania kilku osob co maja juz to za soba o wskazowki,
tyl na ukonczeniu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale czasu brak ogarnac do konca...shellah pisze:ciągle chodzi ci tyłek po głowie
tlenek ceru, dremel i ogien :mrgreen:shellah pisze:bedziem szkła polerować
znaczy sie punkt przeczutowy tam proponujesz zrobic :mrgreen: :mrgreen: damy rade :mrgreen:shellah pisze:Możnaby ogarnąć coś ale bliżej mojej chałupy tym razem poziomowiec BlueCity przedostatnie piętro zawsze wolny
nie pytaj bo zwatpisz :mrgreen:eSPe pisze:A co ty za ulepa robisz gieju?
- jacek199315
- Forum Audi 80