Audi Cabriolet 1Z 98r DawidM3, gwint, RH ZW1 nowe fotkii :)
dlaczego zaraz w polske jechac nie masz dobrego tapicera w okolicy? wymienialem szybe koszt ok 700zl mozesz troche zaoszczedzic dawajac zamiennik z allegro ale jesli cos robic to raz a konkretnie i mysle ze wyjdzie taniej niz caly dach w dobrym stanie. chyba ze z twoim jest cos nie haloDawidM3 pisze:to racja, ta szyba strasznie szpeci ale jeszcze mysle nad tym czy jechac w Polske specjalnie żeby wymienić szybę czy może kupić od razu caly dach jakiś oryginalny w dobrym stanie z normalna niezniszczona szyba
ja osobiście też wymieniałem szybe w dachu , pod Lublinem są ludzie co zajmują się cabrioletami szyciem dachów itd zapłaciłem 600zł i jestem zadowolony szyba z certyfikatem i mam gwarancje , szybę z allegro mogłem kupić i robić to na własną ręke uda się albo nie uda , jeśli auto ma zostać na dłużej to lepiej pomyśleć aby to dobrze zrobić <ok>bendek88 pisze:dlaczego zaraz w polske jechac nie masz dobrego tapicera w okolicy? wymienialem szybe koszt ok 700zl mozesz troche zaoszczedzic dawajac zamiennik z allegro ale jesli cos robic to raz a konkretnie i mysle ze wyjdzie taniej niz caly dach w dobrym stanie. chyba ze z twoim jest cos nie haloDawidM3 pisze:to racja, ta szyba strasznie szpeci ale jeszcze mysle nad tym czy jechac w Polske specjalnie żeby wymienić szybę czy może kupić od razu caly dach jakiś oryginalny w dobrym stanie z normalna niezniszczona szyba
ja właśnie jeżeli chodzi o konkretne firmy to słyszalem o firmie w łodzi, a jeżeliu chodzi o tapicerów to można spróbować, ale firmy które zajmują sie wlasnie dachami od cabrio zdejmują dach, wszystko ladnie wszywaja i zakladaja, a jezeli chodzi o tapicera to ciekawe czy tak bez problemu zdjalby i zalozyl dach, przypuszczam ze w takim wypadku trzeba by bylo zdjac go samemu..