[B4] Problem ze sterowaniem nawiewami
wspaniała sprawa forum dla tego kto to założył!!
teraz medytuje na kolejnymi problemami...,pokrętła od nawiewu dziwne rzeczy się dzieją...,jedynka szybko dwa powoli trzy cztery całkiem szybki na nogi jak wezmę prawie wcale...,to nie jest moje pierwsze audi 80 miałem 5 lat b3 ale starość nie radość młodość nie wieczność,no i kupiłem 80 b4 ABK 2.0 E i szukam przyczyn usterek,bo niby grzebane nie było w niej,ale nie do przesady wszystko jest jak z fabryki wychodzi tylko że jak żarówka się w środku spali nie wymienić??!!! Boga w sercu ludzie nie mają...,ale!! Ja ją wyprowadzę na ludzi :mrgreen
pzdr
I LOVE 80!!!!
teraz medytuje na kolejnymi problemami...,pokrętła od nawiewu dziwne rzeczy się dzieją...,jedynka szybko dwa powoli trzy cztery całkiem szybki na nogi jak wezmę prawie wcale...,to nie jest moje pierwsze audi 80 miałem 5 lat b3 ale starość nie radość młodość nie wieczność,no i kupiłem 80 b4 ABK 2.0 E i szukam przyczyn usterek,bo niby grzebane nie było w niej,ale nie do przesady wszystko jest jak z fabryki wychodzi tylko że jak żarówka się w środku spali nie wymienić??!!! Boga w sercu ludzie nie mają...,ale!! Ja ją wyprowadzę na ludzi :mrgreen
pzdr
I LOVE 80!!!!
Może być coś w tym kierunku...,bo jak wezmę na nogi to: zimne dmucha dosyć dosyć fakt że z lewej strony bogato dmucha a z prawej bieda,ale wezmę na cieple to już wcale nie dmucha :?: boję się wkładać ręce w te linki tam głęboko bo nie wiem jak mocowania tych linek są zrobione...,nie chce połamać zatrzasków żeby później nie spadały...
a tutaj masz opis http://podajdalej.pl/Files/13919-3-wymi ... 3%20b4.pdfpiekarelk pisze:Czeka chyba Ciebie rozbieranie kokpitu,w sumie wystarczy zdjac srodkowy tunel i panel i zobaczysz co sie stalo.To nie jest takie trudne