GerB3 pisze:Mnie już nawet nie kolor zachwyca tylko spasowanie, wygląda jakby z fabryki dopiero wyjechała <ok>
[b3 2.0 3a] prodżekt żaba zakończony...
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mabro, wycinam przednia szybe zeby stringi lecialy od razu do srodka, a tak na serio to nie luknalem zeby ktos zwrocil szczegolna uwage na to stare bee3, nadal Sloniu rzadzi na wsi rozowym
zaba jest zlozona na sztuke nie Adas? trzeba bylo poleciec do grabiny i tak na razie zostaje, a jak bedzie czas to ogarne to jak trzeba
Damian, dzieki
Troche sie dzisiaj pozmienialo i na ta chwile uciekam z szopy <rotfl> <rotfl> <rotfl>
szkoda, ze nie ma zadnej starej oooo ale licze, ze sie kiedys sie trafi <mikolaj>
poooozdrawiam
Słonik pisze: GerB3 napisał/a:
Mnie już nawet nie kolor zachwyca tylko spasowanie, wygląda jakby z fabryki dopiero wyjechała
zaba jest zlozona na sztuke nie Adas? trzeba bylo poleciec do grabiny i tak na razie zostaje, a jak bedzie czas to ogarne to jak trzeba
Damian, dzieki
fundusze nie sa potrzebne tylko max cierpliwosci i duzo czasu zeby to wszystko sie zgralo bo nasze 80tki jak na zlosc maja niezliczona ilosc regulacji kazdego elementu :roll:pawelrybak15 pisze:Jeśli fundusze pozwolą to swoje B3 też chcę spasować tak jak fabrycznie było
bez mlota to nie robota, upartym trzeba byc <ok>KoralB3 pisze:Keczy wychodził z założenia że 3 młotki i blacharka jak z fabryki,więc co tu mówić o kosztach
myslisz, ze ja jakies mam? :mrgreen:pawelrybak15 pisze:Trza mieć jeszcze umiejętności blacharskie których mi brak
Troche sie dzisiaj pozmienialo i na ta chwile uciekam z szopy <rotfl> <rotfl> <rotfl>
szkoda, ze nie ma zadnej starej oooo ale licze, ze sie kiedys sie trafi <mikolaj>
poooozdrawiam
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
keczy pisze: Tighe, no wiem ale ten moj lipny program jakos dziwnie zmniejsza zdjecia, masz cos po reka? :mrgreen:
masz coś w podpis, bo avatar już tak fajnie mi nie wychodzi :mrgreen:
słaby w tym jestem i jakość zdjęcia mnie ogranicza
ta różowa plama chyba Ci nie przeszkodzi za bardzo :?: :lol:
Ostatnio zmieniony 29 paź 2012, 22:15 przez Tigeros, łącznie zmieniany 2 razy.