Mabro, wycinam przednia szybe zeby stringi lecialy od razu do srodka, a tak na serio to nie luknalem zeby ktos zwrocil szczegolna uwage na to stare bee3, nadal Sloniu rzadzi na wsi rozowym
Słonik pisze:
GerB3 napisał/a:
Mnie już nawet nie kolor zachwyca tylko spasowanie, wygląda jakby z fabryki dopiero wyjechała
zaba jest zlozona na sztuke nie Adas? trzeba bylo poleciec do grabiny i tak na razie zostaje, a jak bedzie czas to ogarne to jak trzeba
Damian, dzieki
pawelrybak15 pisze:Jeśli fundusze pozwolą to swoje B3 też chcę spasować tak jak fabrycznie było
fundusze nie sa potrzebne tylko max cierpliwosci i duzo czasu zeby to wszystko sie zgralo bo nasze 80tki jak na zlosc maja niezliczona ilosc regulacji kazdego elementu :roll:
KoralB3 pisze:Keczy wychodził z założenia że 3 młotki i blacharka jak z fabryki,więc co tu mówić o kosztach
bez mlota to nie robota, upartym trzeba byc <ok>
pawelrybak15 pisze:Trza mieć jeszcze umiejętności blacharskie których mi brak
myslisz, ze ja jakies mam? :mrgreen:
Troche sie dzisiaj pozmienialo i na ta chwile uciekam z szopy <rotfl> <rotfl> <rotfl>
szkoda, ze nie ma zadnej starej oooo ale licze, ze sie kiedys sie trafi <mikolaj>
keczy pisze:
Tighe, no wiem ale ten moj lipny program jakos dziwnie zmniejsza zdjecia, masz cos po reka? :mrgreen:
masz coś w podpis, bo avatar już tak fajnie mi nie wychodzi :mrgreen:
słaby w tym jestem i jakość zdjęcia mnie ogranicza
ta różowa plama chyba Ci nie przeszkodzi za bardzo :?: :lol:
Ostatnio zmieniony 29 paź 2012, 22:15 przez Tigeros, łącznie zmieniany 2 razy.