[ B4 coupe 2.0 ABK] .: desertshadow audi :.
-
- Forum Audi 80
Moja coupe ma silnk dwu litrowy, 1.8 to pojemność poprzedniej audi , którą miałem logując sie pierwszy raz (caly czas ją zresztą mam).
Grill oczywiście jest do wymiany,zderzak też chyba zmienie ponieważ ten jest popękany,ale zrobię to na wiosnę bo niewiadomo jak w zimę będzie,a trzeba niestety realnie mysleć jeżdżąc po polskich drogach.
Pozostałe braki takie jak właśnie znaczek na listwie systematycznie koryguję.
Dodatkowe zegary naturalnie są;) w wyposarzeniu są m.in. owe dodatkowe zegary, air bag,klimatronik,podgrzewane lusterka, central naturalnie,el szyby i lusterka,granatowa tapicerka, alarm itp.
No i ten przebieg 140 tyś.zrobię fotki środka naturalnie;)
Grill oczywiście jest do wymiany,zderzak też chyba zmienie ponieważ ten jest popękany,ale zrobię to na wiosnę bo niewiadomo jak w zimę będzie,a trzeba niestety realnie mysleć jeżdżąc po polskich drogach.
Pozostałe braki takie jak właśnie znaczek na listwie systematycznie koryguję.
Dodatkowe zegary naturalnie są;) w wyposarzeniu są m.in. owe dodatkowe zegary, air bag,klimatronik,podgrzewane lusterka, central naturalnie,el szyby i lusterka,granatowa tapicerka, alarm itp.
No i ten przebieg 140 tyś.zrobię fotki środka naturalnie;)
autko "naturalnie" wygląda zajefajnie tak jak stoi. wyposażenie tez bardzo dobre. w środku pierwsze co to bym wywalił te gumowe dywaniki i wstawił jakies niebieskie.
ten felunek co jest , nie jest zły ale 17 alu w tym zestawie będą kosmicznie fajne.
szkoda ze ja nie moge mieć takiego wózka :evil:
P.S. ta b3 tez niczemu sobie......
ten felunek co jest , nie jest zły ale 17 alu w tym zestawie będą kosmicznie fajne.
szkoda ze ja nie moge mieć takiego wózka :evil:
P.S. ta b3 tez niczemu sobie......
-
- Forum Audi 80
wiem,dywaniki są okropne ale juz ich nie ma. to są zdjecia robione kilka tygodni temu dlatego nie widac na nich zmian;) ale zrobie nowe foty i wrzuce je te felgi bedę mieć do zimówek, a na lato kupię wieksze )
[ Dodano: 2007-10-25, 21:47 ]
a co do b3 to jest najbardziej niezawodne i oszczędne auto jakie znam:)
[ Dodano: 2007-10-25, 21:47 ]
a co do b3 to jest najbardziej niezawodne i oszczędne auto jakie znam:)
-
- Forum Audi 80
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Bardzo ładne Coupe. Tylko kolor wnętrzą nie w moim guście. Granatowy środek zawsze kojarzy mi się z Mercedesem "Beczką", ale to tylko moje zdanie.
Pozwolę sobie na małe O.T:
Zgadzam się z tym w 100%-tach.desertshadow pisze:b3 to jest najbardziej niezawodne i oszczędne auto
Pozwolę sobie na małe O.T:
A co stoi na przeszkodzie, kolego?adasrogas pisze:szkoda ze ja nie moge mieć takiego wózka
-
- Forum Audi 80
zgadzam się z tobą, ale to jest kwestia kilku dni żeby przywyknąć;) ja zawsze chciałem mieć jasny środek w aucie, no ale wiadomo że nie to jest głównym kryterium przy zakupie auta;)IC69 pisze:Bardzo ładne Coupe. Tylko kolor wnętrzą nie w moim guście. Granatowy środek zawsze kojarzy mi się z Mercedesem "Beczką", ale to tylko moje zdanie.
- DawcaKielce
- Forum Audi 80
6,5 litra gazu??????? :shock:desertshadow pisze:chodziło mi o spalanie w b3, która na trasie spala nawet 6,5 l gazu . wg mnie jest to na prawde mało. remonty? nie było żadnego remontu b3:)
a ile masz przejechane na liczniku w B3??
IC69 pisze:adasrogas napisał/a:
szkoda ze ja nie moge mieć takiego wózka
A co stoi na przeszkodzie, kolego?
po pierwsze to polskie prawo nie pozwala mi na prawko na auto a co za tym idzie nie pozwala mi na normalną prace i zarabianie na autko.
krótko mówiąc jestem za młody
-
- Forum Audi 80
poważnie tyle spal!! naturalnie jeśli jeżdzisz super oszczędnie, bo można nią i spalić 9 litrów gazu. Sam bym nie uwierzył w tak małe spalanie tego auta gdyby mi ktoś powiedział,ale mam je jakieś 3 lata więc się przekonałem;) b3 ma przejechane coś około 226 tyś bez żadnego remontu;)adasrogas pisze:6,5 litra gazu???????
a ile masz przejechane na liczniku w B3??
-
- Forum Audi 80
no wiesz, jeśli samochód jeździ ''na trasie'' i ma przejechane np 250 tyś, to jest mniej wytłuczony niż auto majace nawet mniejszy przebieg, którym jeździ się po mieście (albo polskich drogach chociażby ;/) wszystko, a bynajmniej wiele zależy od tego w jakich warunkach używa sie samochód;)
[ Dodano: 2007-10-27, 00:04 ]
a i tak ogólnie wiadomo,że silniki VW są wytrzymałe, więc jakiś wiekszy przebieg nie stanowi dla nich istotnego problemu jeśli tylko odpowiednio są eksploatowane;)
[ Dodano: 2007-10-27, 00:10 ]
jeśli natomiast chodzi o wytrzymałość audi to pomyśl- masz powiedzmy b3 ,która nigdy nie była bita.Jak wiesz audi jest w ocynku, ale do tego można ,a nawet trzeba ją odpowiednio zakonserwowac. I jeździsz sobie tym autem, co jakiś czas wymieniasz olej itd itp, wymieniasz zawieszenie , które się wytłucze w czasie twojej eksploatacji na nowe, a nawet mozesz wymienic silnik gdybyś tego potrzebował. Części do 80 jest pod dostatkiem. W zasadzie można powiedzieć , że to auto można eksploatować wiekami!!
[ Dodano: 2007-10-27, 00:04 ]
a i tak ogólnie wiadomo,że silniki VW są wytrzymałe, więc jakiś wiekszy przebieg nie stanowi dla nich istotnego problemu jeśli tylko odpowiednio są eksploatowane;)
[ Dodano: 2007-10-27, 00:10 ]
jeśli natomiast chodzi o wytrzymałość audi to pomyśl- masz powiedzmy b3 ,która nigdy nie była bita.Jak wiesz audi jest w ocynku, ale do tego można ,a nawet trzeba ją odpowiednio zakonserwowac. I jeździsz sobie tym autem, co jakiś czas wymieniasz olej itd itp, wymieniasz zawieszenie , które się wytłucze w czasie twojej eksploatacji na nowe, a nawet mozesz wymienic silnik gdybyś tego potrzebował. Części do 80 jest pod dostatkiem. W zasadzie można powiedzieć , że to auto można eksploatować wiekami!!
-
- Forum Audi 80
Zgadza się!! ale teraz jest tyle 80 sprowadzonych , w tak doskonałym stanie, że gdybyś poszukał to znajdziesz auto w idealnym stanie, które nie bedzie wymagało jakiegoś wielkiego wkładu finansowego, oczywiście pomijając rejestracje,wymiane oleju itp. sprawy;)adasrogas pisze:na dzień dzisiejszy jak by kupić taką osiemdziesiątke nie bitą ale do remontu silnika skrzyni itp. poza blacharką i wymienić nawet pól samochodu to otrzymamy samochód który dłuzej pojeździ niz nowy i to mniejszym kosztem