[ 80 B4 1Z ] 101hp 221Nm boost 1,2 bar[ABI]konserwacja str 5
jeden z moich ulubionych kolorów Audioli :mrgreen:
co do ksenonu: przepisy swoje ludzie swoje to raz, a sprawa ustawienia to dwa. jeśli nie razi to modyfikacja na plus. a jak w deszczu sie sprawują?
oponki to raczej na profilu 45 bo na 40 duże przekłamanie już jest przy szerokości 225 i R17. guma chyba idealna do B4 plus glebiszon ok -40mm.
pokaż aktualną fote spod maski po tych polerkach
powodzenia w dalszych modach <ok>
co do ksenonu: przepisy swoje ludzie swoje to raz, a sprawa ustawienia to dwa. jeśli nie razi to modyfikacja na plus. a jak w deszczu sie sprawują?
oponki to raczej na profilu 45 bo na 40 duże przekłamanie już jest przy szerokości 225 i R17. guma chyba idealna do B4 plus glebiszon ok -40mm.
pokaż aktualną fote spod maski po tych polerkach
powodzenia w dalszych modach <ok>
- WojtaS-line
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Tak, co człowiek to inna opinia, ja tez bylem sceptycznie nastawiony, ale teraz juz zmieniłem zdanie. W deszczu xenon daje rade, nie jechałem innym autem i nie wiem czy wtedy slepia czy nie, także nie mogę się wypowiadać , ale przy normalnej pogodzie jest elegancko z innego auta.
Co do opon to właśnie albo 225/45 albo 225/40 zobaczymy co się trafi i jaka wgl będzie fela czy 17 czy 18.
jaś-u
Dzięki za miłe słowa na razie nic sie nie zmieniło pod maską, ale mam delikatne plany, ale to wszystko w swoim czasie hehe, dzięki i pozdrawiam
Co do opon to właśnie albo 225/45 albo 225/40 zobaczymy co się trafi i jaka wgl będzie fela czy 17 czy 18.
jaś-u
Dzięki za miłe słowa na razie nic sie nie zmieniło pod maską, ale mam delikatne plany, ale to wszystko w swoim czasie hehe, dzięki i pozdrawiam
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
No dzis i wczoraj troszkę sobie podreperowałem/zakonserwowałem autko w miejscach w których często powstaje korozja, oraz w miejscu gdzie czesto też w Audi 80 B4 odkleja sie gumowa nakładka i robi się ognisko rdzy.. Jutro jeszcze zostaje mi klapa, którą też powoli zaczyna brać .. Przy okazji mam pytanie do was, na moich sprężynach z przodu są takie kropki namalowane, nie wiecie czy to może jeszcze oryginały czy jakas 'niewiadomo jaka firma ' przy okazji sprobowalem pstryknąć amorek tym środkiem do konserwacji, fajnie wyglada, zobaczymy jak długo hehe
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Dzisiaj do głowy wpadł mi pomysł, na lekką zmianę frontu. Mianowicie fabryczne białe kierunkowskazy pomalowałem farbą do witraży i efekt porażający Dla laika można powiedzieć ciężko by było odróżnić czy to ori B3 czy pomalowane B4.
Auto na pewno bd lepiej wygladac jak pojdzie niżej i na innej feldze ale to dopiero po nowym roku zacznę zabawę z zawieszeniem, zdjęcia też nie oddają tego jak wygląda to na zywo
Przed
Po
Auto na pewno bd lepiej wygladac jak pojdzie niżej i na innej feldze ale to dopiero po nowym roku zacznę zabawę z zawieszeniem, zdjęcia też nie oddają tego jak wygląda to na zywo
Przed
Po
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Moim zdaniem chyba najważniejsze jest to, że podoba się właścicielowi Owszem, każdy lubi co innego, jeden taki starszy styl jak np to co ja zrobiłem czyli pomarańczowe kierunki, inny preferuje black front-y , kolejny yellow front-y a jeszcze jeden wszystko białe Co kto lubi, mi się podoba takie coś w każdym aucie czy to w B3 czy w B4 czy w Passacie B5 czy B4 , a to chyba najwazniejsze jak wspomniałem, że mi się podoba , każdy może mieć swoją opinię na ten temat