Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
Witam mam na imię Wojtek,znalazlem tą stronę przypadkiem,posiadam Audi 80 b4, jestem ze Zduńskiej Woli.
-
PrzemekPrze
Witam serdecznie.
Na imie mi Przemyslaw. Pochodze z Augustow(Podlasie) ,ale mieszkam od 7 lat za granica.
Za 2 tyg. uplywa dokladnie rocznica posiadania mojej ''radosci'' Audi 80 Cabrio TDI rok prod. '96, postanowilem dolaczyc do klubu i zebrac jeszcze wiecej dosw. odnosnie tego cudownego samochodu oraz go troche wyrezac
gdzie najbardziej przyda mi sie wasza pomoc i wskazowki.
Pozdrawiam
Na imie mi Przemyslaw. Pochodze z Augustow(Podlasie) ,ale mieszkam od 7 lat za granica.
Za 2 tyg. uplywa dokladnie rocznica posiadania mojej ''radosci'' Audi 80 Cabrio TDI rok prod. '96, postanowilem dolaczyc do klubu i zebrac jeszcze wiecej dosw. odnosnie tego cudownego samochodu oraz go troche wyrezac
Pozdrawiam
-
piotrek0607
- Forum Audi 80

Witam, mam jestem Michał. Mieszkam w okolicach Lubartowa , woj.Lubelskie audi posiadam od 29.10.12r. ;] Moje Audi to 80 B4 Coupe 2.3 Quattro. O forum dowiedziałem się ze smyczy podczepionej do kluczy mojego Audi ;] oraz od jednego z użytkowników forum którego poznałem przypadkiem a bardzo pomógł mi na trasie ;] Pozdrawiam.
Witam Wszystkich
Mam na imię Sebastian, ale wolę klubową ksywkę Vincent
Mieszkam w Szczecinie ale z racji pracy mnóstwo czasu spędzam też w Stargardzie Szczecińskim, gdzie wktótce uruchamiam warsztat samochodowy.
Od przedwczoraj ujeżdżam Audi B4 Cabriolet 2.0 ABK
Oprócz tego w mojej stajni stoi też A8 D2 6.0 W12 - miłość do Audi ma wiele wymiarów.
Do wczoraj też pracowałem jako sprzedawca w salonie Audi Auto Premium w Poznaniu
Jako zadeklarowany użytkownik internetu znalazłem Klub w sieci
Pozdrawiam
Mam na imię Sebastian, ale wolę klubową ksywkę Vincent
Mieszkam w Szczecinie ale z racji pracy mnóstwo czasu spędzam też w Stargardzie Szczecińskim, gdzie wktótce uruchamiam warsztat samochodowy.
Od przedwczoraj ujeżdżam Audi B4 Cabriolet 2.0 ABK
Oprócz tego w mojej stajni stoi też A8 D2 6.0 W12 - miłość do Audi ma wiele wymiarów.
Do wczoraj też pracowałem jako sprzedawca w salonie Audi Auto Premium w Poznaniu
Jako zadeklarowany użytkownik internetu znalazłem Klub w sieci
Pozdrawiam