[B4]Quattro Avant od eSPe
ale od warstw nie zalezy czy sie bedzie trzymać, a tak poza tym generalnie im ciensza warstwa farby tym lepiej ..schack pisze:u mnie malowany grill trzyma się idealnie... Warstw nakładzione tyle, że prawie całą puszka na to poszła ;]
fotki sztos <ok> Sławku ja to zawsze myślałem ze u was to z lasu sie wyjeżdza, a nie trzeba do niego jeździć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No f...ing way. Będzie tak jak jest.Tighe pisze:a co do soczewek to odbłyśnik długich tak czy siak bym zostawił w spokoju
Widocznie w Olku są gorsze drogi niż u Was.Niki20 pisze:- balon
Felga i tak mi się lekko podgięła (naszczęście tylko tak że miała lekkie bicie).
Nawet nie wiem kiedy (nie zauważyłem jakiegoś dużego najazdu na dziurę - po prostu od jeżdżenia po naszych drogach.
Jakby była cieńsza opona to aż się boję co by było.
jak wyżej. Auto jeździ na co dzień a nie od święta (praca, dom itp itd). No dobra może co 2 dzień. Zamiennie wożę tyłek Sejkiem jak mi szkoda Avanta w korku. :mrgreen:Niki20 pisze:- za wysoko
Jedyne co bym jeszcze z zawiasem zrobił to przód -20 jeszcze.
Tył jak dla mnie jest akurat.
Szlifowałem ostro przed malowaniem ale i tak farba odskakiwała.duo pisze:ale od warstw nie zalezy czy sie bedzie trzymać
Jedynie pozostaje obklejenie albo PlastiDip.
przekażę dla fotografa. :mrgreen:duo pisze:fotki sztos <ok>
garry99 pisze:Teraz to miodzio :mrgreen:
Dzięki.Niki20 pisze:jest git :mrgreen:
Kompleksow nabrał na mazurach i wypolerowal tego avanta a jak :mrgreen:
Fajny jest i daje rade.
Zeby nie odpadala farba to trzeba wydrzec chrom do ZERA, dac dobry podklad i do lakieru dodac uelastyczniacza, wtedy nie powinno nic odpadac ani samo ani od kamyczkow. No chyba ze pustakiem dostanie do nie tylko z grilla odpadnie :mrgreen:
Fajny jest i daje rade.
Zeby nie odpadala farba to trzeba wydrzec chrom do ZERA, dac dobry podklad i do lakieru dodac uelastyczniacza, wtedy nie powinno nic odpadac ani samo ani od kamyczkow. No chyba ze pustakiem dostanie do nie tylko z grilla odpadnie :mrgreen:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Nic nie było polerowane.Słonik pisze:Kompleksow nabrał na mazurach i wypolerowal tego avanta a jak :mrgreen:
Tylko umyte.
Polerka będzie na wiosnę - na zimę nie widzę sensu.
Zapraszam po tournee po Olsztynie.Niki20 pisze:eSPe, może jeździsz jak pała przez wszystkie największe dziury :?:
A co do omijania to i tak się zastanawiam kiedy mnie zatrzymają i poproszą o dmuchanie bo slalom nie raz uskuteczniam na pustej drodze - ale cóż poradzić jak w Olsztynie stosują na drogach kosmiczna technologię.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Wszyscy by tylko soczewki malowali, niedługo nie bedzie sie dało na rynku wtórnym kupić nie malowanych soczewek.
Zostawiaj tak jak jest ori to ori, można by jeszcze zregenerowac wnętrze halogenów coby sie ładnie błyszczało
A gril to tak jak Słonik powiedział od zera dobrze położyc farbę i bedzie trzymało, albo poprostu pomyśl nad takim z RS2
Zostawiaj tak jak jest ori to ori, można by jeszcze zregenerowac wnętrze halogenów coby sie ładnie błyszczało
A gril to tak jak Słonik powiedział od zera dobrze położyc farbę i bedzie trzymało, albo poprostu pomyśl nad takim z RS2