Niestety cicho, ale jest nas już aż dwóch więc spota można robić :mrgreen:audki pisze:Jestem mozna by cos ozywic w naszym miescie bo cos widze ze tu cicho
[Częstochowa] Spoty Czę100chowskie
- mrozio4444
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Siema Pany i Panie.
Szukam kogoś kto by mi odebrał fele z oponami od gościa z Radomska.
Zamówię potem kuriera który by odebrał je później.
Zacznę od początku.
Kupiłem fele.
Typ jest z Radomska.
Ja opłacam kuriera (mam taniej bo wychodzi mi 70zł za 4 koła a nie jak typ powiedział 150zł).
Tyle że sprzedawca to straszny beton i nie kuma że w UPS nie mam możliwości umówić kuriera na konkretną godzinę i żeby zadzwonił przed przyjazdem.
Pomoże ktoś kto ma przez miedzę do Radomska?
Oczywiście koszty dojazdu do Radomska po odbiór felg pokryję.
Może macie kogoś zaufanego kto kto miałby najbliżej i by je odebrał bo nie znam ludzi od Was z okolic Częstochowy.
Szukam kogoś kto by mi odebrał fele z oponami od gościa z Radomska.
Zamówię potem kuriera który by odebrał je później.
Zacznę od początku.
Kupiłem fele.
Typ jest z Radomska.
Ja opłacam kuriera (mam taniej bo wychodzi mi 70zł za 4 koła a nie jak typ powiedział 150zł).
Tyle że sprzedawca to straszny beton i nie kuma że w UPS nie mam możliwości umówić kuriera na konkretną godzinę i żeby zadzwonił przed przyjazdem.
Pomoże ktoś kto ma przez miedzę do Radomska?
Oczywiście koszty dojazdu do Radomska po odbiór felg pokryję.
Może macie kogoś zaufanego kto kto miałby najbliżej i by je odebrał bo nie znam ludzi od Was z okolic Częstochowy.
No na razie cisza . Ogólnie można jakiegoś spota wykombinować wraz ze spotem pod Tesco w każdą niedzielę o godz.16 Możemy dołączyć do pozostałych lecz stanąć obok tylko Audikami )krzychu79 pisze:Witam, Panowie dzieje się jeszcze tutaj coś?
Jakieś spoty w Cz-wie są organizowane?
[ Dodano: 2012-09-16, 22:50 ]
cisza...
-
- Forum Audi 80