Odzyskałem swoją B4,[no i wróciła do domu]
Odebrałem własnie wczoraj [oczywiście na lawecie] autko od >mechaniora< z gliwic :roll: w takim samym stanie jak mu zostawiłem 25 sierpnia, byłem zdruzgotany traktowaniem klijenta :-x w tym warsztacie , ale dzisiaj chłopaki w sosnowcu w ciągu paru godzin zdążyli założyc koło odpalic i wjechać na warsztat :mrgreen: .
-
rafalaudi1
- Audi 80 Klub

- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Wiem coś o tym. Ja też miałem taką sytuację. Oddałem moją audiczkę do malowania drzwi. Sprawa miała być załatwiona w kilka dni. Po półtora miesiąca zobaczyłem jak skórkowaniec wozi się moim samochodem po mieście. Samochód oczywiście niepomalowany. Oczywiście jeszcze tego samego dnia zawitałem do faceta do pracy z "błogosławieństwem". Przez 2 tygodnie starałem się odzyskać wpłaconą przeze mnie zaliczkę (200 zł). Bezskutecznie. Aż przyszła mi do głowy interwencja w zakładzie pracy tego faceta. Po rozmowie z dyrektorem (znajomy mojego ojca), wstrzymano oszustowi wypłatę, aż do uregulowania sprawy ze mną, a że akurat kończyła mu się umowa o pracę, chyba nie muszę pisać dalej że facet stracił pracę. Brutalne ale po dobroci nie pomogło.YAMATO pisze:Odebrałem własnie wczoraj [oczywiście na lawecie] autko od >mechaniora< z gliwic :roll: w takim samym stanie jak mu zostawiłem 25 sierpnia, byłem zdruzgotany traktowaniem klijenta :-x w tym warsztacie .
Po dwóch miesiącach wreszcie wyjechałem z warsztatu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
autko już pod domem w garażu :mrgreen:
jeszcze jest parę żeczy do zrobienia - ale najważniejsze że juz uruchomiona
troszkę to trwało :roll: :roll: :roll: a to dzięki panu mechunikowi z żabrza
to czego nie zrobił przez prawie 2 miesiące
chłopaki z sosnowca zrobili w 3 popołudnia
autko już pod domem w garażu :mrgreen:
jeszcze jest parę żeczy do zrobienia - ale najważniejsze że juz uruchomiona
troszkę to trwało :roll: :roll: :roll: a to dzięki panu mechunikowi z żabrza
to czego nie zrobił przez prawie 2 miesiące
CześćYAMATO pisze: to czego nie zrobił przez prawie 2 miesiącechłopaki z sosnowca zrobili w 3 popołudnia
Super że już niuńka w swoim domku!
Słuchaj - mogłbyś mi polecić tych speców z Sosnowca?? Tak na wszelki wypadek. Nigdy nic nie wiadomo - a tak będę miala kogoś poleconego i sprawdzonego!
Pozdrawiam

miłego użytkowania