[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- karolas123
- Forum Audi 80
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Sprzedaje felgi, narazie nic nie ma na oku i nic nie szukam, plany sa inne ale o tym pozniej.pawełek pisze:Sprzedajesz felgi?
Coś nowego masz na oku?
Na pewno bedzie chcial 18 cali.
Pozdro
https://audi80.pl/s-borbet-e-17-8j-e ... t73073.htm
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
eee tam na systemach x86 nie ma potrzeby instalować virtual pc bo vag działa tylko, trzeba odpalać go z prawami administratora może nie w każdym przypadku, ale w niektórych na pewno ;]karolas123 pisze:Przy właczaniu f8 czy który tam u ciebie jest i wyłacz podpisy sterowników. Inaczej nie zadziała. Jeszcze szybciej. sciagnij Microsoft Virtual PC, wrzuć na niego byle jaki xp i to zrób, zejdzie sie szybciej i przyjemniej.
Co innego gdyby miał system x64 wtedy instalacja virtual pc jest obowiązkowa jeśli chce się korzystać z vaga.
- karolas123
- Forum Audi 80
- Slawoaudi88
- Forum Audi 80
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No bo sagem żył w świadomości że jeździ na 7,5J dopóki mu tego nie powiedziałem jak swapował napęd. Jak zerknał na awers swojej felgi z oznaczeniem szerokości - mina bezcenna buehehehehehe. A jeszcze chciał się zakładać hheheheheheduo pisze::shock:eSPe pisze:Dobrze że ci powiedziałem ile te felgi mają szerokości (8J) bo byś źle opisał ogłoszenie (7,5J) hahahaha.sagem pisze:Sprzedaje felgi
Ostatnio zmieniony 01 lis 2012, 21:52 przez eSPe, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Stary już jesteś i żartu nie załapałeś :mrgreen: :mrgreen:eSPe pisze:No bo sagem żył w świadomości że jeździ na 7,5J dopóki mu tego nie powiedziałem jak swapował napęd. Jak zerknał na awers swojej felgi z oznaczeniem szerokości - mian bezcenna buehehehehehe. A jeszcze chciał się zakładać hheheheheheduo pisze::shock:eSPe pisze:Dobrze że ci powiedziałem ile te felgi mają szerokości (8J) bo byś źle opisał ogłoszenie (7,5J) hahahaha.
<rotfl2>eSPe pisze:No bo sagem żył w świadomości że jeździ na 7,5J dopóki mu tego nie powiedziałem jak swapował napęd. Jak zerknał na awers swojej felgi z oznaczeniem szerokości - mian bezcenna buehehehehehe. A jeszcze chciał się zakładać hheheheheheduo pisze::shock:eSPe pisze:Dobrze że ci powiedziałem ile te felgi mają szerokości (8J) bo byś źle opisał ogłoszenie (7,5J) hahahaha.
espe dobrze, że tam byłeś bo był to quattro tył na przód zamontowali <lol>
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
<haha> <oki> <placze>duo pisze:<rotfl2>eSPe pisze:No bo sagem żył w świadomości że jeździ na 7,5J dopóki mu tego nie powiedziałem jak swapował napęd. Jak zerknał na awers swojej felgi z oznaczeniem szerokości - mian bezcenna buehehehehehe. A jeszcze chciał się zakładać hheheheheheduo pisze: :shock:
i pewnie do góry nogami jeszcze <cieszy>sagem pisze:<haha> <oki> <placze>duo pisze:<rotfl2>eSPe pisze: No bo sagem żył w świadomości że jeździ na 7,5J dopóki mu tego nie powiedziałem jak swapował napęd. Jak zerknał na awers swojej felgi z oznaczeniem szerokości - mian bezcenna buehehehehehe. A jeszcze chciał się zakładać hhehehehehe