Moja pszczółka B4 1Z limo
Moja pszczółka B4 1Z limo
Oto moja pszczółka, samochód z 1994 r na Pierburgu, sprowadzony z Niemiec w 2004 roku, jestem drugim właścicielem w Polsce. Obecny przebieg to 414 tyś. km Wyposażenie:
klimatyzacja
ABS
halogeny
obrotomierz
hamulce tył tarczowe
felgi aluminiowe
Został doprowadzony do stanu używalności, nie bedę sie ropzisywał o wymianie każdej tulejki czy paska. Musi być sprawny bo codziennie śmigam nim do pracy 70 km.
Oto kilka fotek
Obecnie autko jest na obniżonym zawiasie (sprężyny-40/40H&R, amortyzatory o skróconym soku TATechnix). Hamulce dwu tłoczkowe z V6 2,8.
Oglądajcie i komentujcie :mrgreen:
klimatyzacja
ABS
halogeny
obrotomierz
hamulce tył tarczowe
felgi aluminiowe
Został doprowadzony do stanu używalności, nie bedę sie ropzisywał o wymianie każdej tulejki czy paska. Musi być sprawny bo codziennie śmigam nim do pracy 70 km.
Oto kilka fotek
Obecnie autko jest na obniżonym zawiasie (sprężyny-40/40H&R, amortyzatory o skróconym soku TATechnix). Hamulce dwu tłoczkowe z V6 2,8.
Oglądajcie i komentujcie :mrgreen:
Rodził się w bólach ale jest. Tylny zderzak od Compi. Ciężko znaleźć w dobrym stanie. Przy okazji listewki drzwiowe poszły w kolor nadwozia.
Co do modów to najpierw wygląd zewnętrzny, jetem na etapie poszukiwania soczewek i przedniego zdrzaka od Compi/S2. Pewno lusterka i klamki też będą w zielni. Zastanawiam się nad spojlerem tylnym na pokrywę.
Potem zajmiemy się wnętrzem i silnikiem. Generlnie samochód będzie zachowany w klasycznej lini, jakiegoś szału nie będzie. Wszytsko bedzie zależeć od finasów.
Co do modów to najpierw wygląd zewnętrzny, jetem na etapie poszukiwania soczewek i przedniego zdrzaka od Compi/S2. Pewno lusterka i klamki też będą w zielni. Zastanawiam się nad spojlerem tylnym na pokrywę.
Potem zajmiemy się wnętrzem i silnikiem. Generlnie samochód będzie zachowany w klasycznej lini, jakiegoś szału nie będzie. Wszytsko bedzie zależeć od finasów.
- jacek199315
- Forum Audi 80
Chlapacze są ori a trzymama je dla tego że bez nich wiecznie samochód uwalony był po szyby. Codziennie śmigam do pracy tam i z powrotem 70 km, a jak jadę służbowo to robię i po 200 km dużo się poruszam w terenie gdzie jest budowana autostrada a tam syf starszny.
Zdjęcia wnętrza wrzucę jak troche posprzątam. :oops: Nic szczególnego (duża dziura w siedzeniu) ale o tym też pomyślimy.
Zdjęcia wnętrza wrzucę jak troche posprzątam. :oops: Nic szczególnego (duża dziura w siedzeniu) ale o tym też pomyślimy.