[All] Opinie - opony na ZIMĘ
Też mam mały dylemat odnośnie wyboru.
Continental TS 850 czy Nokian WR D3
Które wg Was będą ciekawszym wyborem :?: Z góry dzieki za wszelkie opinie i sugestie
Continental TS 850 czy Nokian WR D3
Które wg Was będą ciekawszym wyborem :?: Z góry dzieki za wszelkie opinie i sugestie
Ostatnio zmieniony 04 lis 2012, 20:13 przez tomekk666, łącznie zmieniany 1 raz.
[All] Opinie - opony zimowe Kleber a inne
witam
szukam oponek na zimę bo moje się już styrały wiekiem znalazłem coś takiego warte to ceny bo sama opona dobra opinie
http://allegro.pl/opony-kleber-185-65r1 ... 72180.html
zależy mi na kleber krisalp hp 2 do kompletu
szukam oponek na zimę bo moje się już styrały wiekiem znalazłem coś takiego warte to ceny bo sama opona dobra opinie
http://allegro.pl/opony-kleber-185-65r1 ... 72180.html
zależy mi na kleber krisalp hp 2 do kompletu
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 10:26 przez jabko_nb, łącznie zmieniany 2 razy.
jak masz kaskę to polecam Nokian WR G2, super opona na zimę, kleber to dla mnie trochę lipa, a tak naprawdę to zależy jaki masz styl jazdy i wtedy musisz sobie odpowiedzieć na pytanie sam, Ja jeżdżę szybko i pewnie, więc szukałem NOWEJ opony, a jak wiemy nokian to fińska firma no i klimat u nich raczej zimny.
[All] Opinie - opony na ZIMĘ
Witam. jak w temacie, szukam czegoś do ~200pln
Co wybierac-
kleber, niokan, bfgoodrich, ogólnie to ile ludzi, tyle opini, nie wiem które brac(nie chcę podawac konkretnych modeli) pierwszy raz kupuję oponki i zdam się na wasze propozycje.
dróżki raczej są odśnieżone/śnieg ujeżdzony-lustro.... także raczej nie bedzie przebijania przez zaspy, nie szaleję z jazdą.
Proszę o w miarę szybką odp, jakoś zwlekałem z kupnem opon i w końcu trzeba zamówic z internetu jakieś nówki...
Dziękuję za pomoc.
Co wybierac-
kleber, niokan, bfgoodrich, ogólnie to ile ludzi, tyle opini, nie wiem które brac(nie chcę podawac konkretnych modeli) pierwszy raz kupuję oponki i zdam się na wasze propozycje.
dróżki raczej są odśnieżone/śnieg ujeżdzony-lustro.... także raczej nie bedzie przebijania przez zaspy, nie szaleję z jazdą.
Proszę o w miarę szybką odp, jakoś zwlekałem z kupnem opon i w końcu trzeba zamówic z internetu jakieś nówki...
Dziękuję za pomoc.
Ostatnio zmieniony 01 cze 2013, 11:16 przez Pietera, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam Goodyear z 95 roku i daję czaduMam 2 kpl opon i dylemat które założyć jedne ,,nowe'' 8mm mięcha i włoski jeszcze na nich ale rok produkcji 2000 a drugie 4mm bieżnika ale już młodsze bo 2006?
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 14:39 przez ziemor, łącznie zmieniany 1 raz.
chociaz starsze bieżnik 8mm będzie napewno bezpieczniejszy,opona z bieżnikiem 4mm droga hamowania ma juz sporo dłuższąskoti pisze:Miałem zakładać nowy temat ale tu się podepnę.
Mam 2 kpl opon i dylemat które założyć jedne ,,nowe'' 8mm mięcha i włoski jeszcze na nich ale rok produkcji 2000 a drugie 4mm bieżnika ale już młodsze bo 2006?
Wiemy ,że guma się starzeje i dlatego pytam was co będzie lepsze/bezpieczniejsze?