Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Gierka - Vag Racing (produkcja własna) Nowości :)

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
ignac112
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ignac112 » 03 lis 2012, 22:05

hexman pisze:Parzo, LFS to jest wg mnie najlepszy symulator jaki powstał. Może dlatego, że stawiałem na nim swoje pierwsze kroki i wszystkie porównuję do niego właśnie.

Ogólnie rzecz biorąc - konkretny "czasozabijacz" <ok>

Racer jakoś specjalnie mi nie spasował. Fajnie bo było A90 2,3 20V - symfonia dla uszu, ale sam model jazdy zostawiał wiele do życzenia niestety, dlatego po kilku dniach męczenia go i siebie uznałem, że wracam do LFS'a
uważam tak samo, dużo spędziłem na ligach w S2 i S1, fajna fizyka opon. Moim zdaniem najbardziej oddaje to co można odczuć za kółkiem :-)

Awatar użytkownika
Parzo
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Parzo » 04 lis 2012, 21:33

Powiem szczerze, Wichur mógł by zrobić piekne modele do LFS'a jakiś audiczek. :D ale pewnie u kolegi Wichura to kwestia czasu, bo parametry i inne duperele to Cheat Enginem, lub jakims innym programem do stworzenia trainera, ew. Kogos dobrego co by pogrzebał w HexEdytorze w pliku exe LFS i zmienił te ustawienia Permanetnie. No ale to juz o wieeeeeele wyższka szkoła jazdy.

Awatar użytkownika
Kofper
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kofper » 14 kwie 2013, 19:36

Tutaj przedstawiłem mój projekt Hondy. Nie jest to Audi ale jak dla mnie audi do racera się ciężko przerabia. Może coś w końcu mi się uda wymodzić z Audi. :D <---

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”