[Kraków] Spot w Krk?
po pierwsze to fajnie by bylo ustalic miejsce i termin (ja jestem elastyczny jak guma u majtek) MOZE TO BYC Np. 2 polowa stycznia... komu jak pasuje, wyowiadajcie sie, podawajcie terminy komu bardziej pasuje....
mysle ze najlepiej by bylo na 3 dni, PT,Sob,i nedziela wyjazd. czy to domek czy pensjonat równierz zalezy do ilosci zdeklarowanych chetnych i kasy oczywiscie.
prosze podawajcie jakies konkretne propozycje...
mysle ze najlepiej by bylo na 3 dni, PT,Sob,i nedziela wyjazd. czy to domek czy pensjonat równierz zalezy do ilosci zdeklarowanych chetnych i kasy oczywiscie.
prosze podawajcie jakies konkretne propozycje...
dla mnie druga polowa stycznia lux bedzie czyli wychodza 2 terminy 18-20 i 25-27 stycznia co do miejsca Wisla dobra propozycja tylko pytanie czy nie za daleko zeby ekipe ludzi dograc powiedzmy jakies 10 aut liczac 2 os w kazdym hehe .Jedno wiem musi być sniegu zeby oska popracowała troche hehe .Pobuszuje po necie i podam pare propozycji a moze ktos cos poda ciekawego .Zakopane juz sie przeorała każdy był z 20 razy coś nowego fajnego .Zaczynam szukać
ze stoki za słabe sa ??:P:P to zróbmy zlot na monteverest hehe tak na powaznie to nie jest tam zle mysle ze mozna porownac co bedziej bardziej atrakcyjne tylko ze musi wiecej osob sie wypowiedziec bo narazie 3 4 os sie wypowiwdaja lucazz to trepka trzeba wystukac nr niech tez cos ruszy 4 litery uczelni :p
- wampir1988
- Audi 80 Klub
ja 55 to w sylwestra płaciłem w białce.... 4 km od stoku co prawda ale to nie byl problem
mysle ze do 50 zł mozna spokojnie cos znalezc...w białce jest o tyle komfort ze pod sam stok jezdzą Skibusy za free, wiec autka zostaja pod "noclegownią"...
stachu ty tam nie podskakuj.... bo krowa co duzo mUUUUUczy mało mleka daje.... <ok> buahahahahah
mysle ze do 50 zł mozna spokojnie cos znalezc...w białce jest o tyle komfort ze pod sam stok jezdzą Skibusy za free, wiec autka zostaja pod "noclegownią"...
stachu ty tam nie podskakuj.... bo krowa co duzo mUUUUUczy mało mleka daje.... <ok> buahahahahah