[Audi 80 b4 2.0 ABT]Ślepak :D Kiera sport\ -60\4 osiemnastki
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
zamysł był taki że spoiler zostaje czarny bo już bez lamp hella black fajnie to wyglądało:)
Co do kół to opcja na zimę i nie przykładam za bardzo do nich wagi więc zostają czarne:)
Uploaded with ImageShack.us
234 mile * 1,6 = 374 km:)
33 litry podzielone na 374km = 8,8 litra na 100 km :mrgreen: :mrgreen:
Trasa w 3 osoby na krajowej jedynce. Kilka wyprzedzań maruderów i prędkość maks 110km\h
Teraz troche cen:D <mikolaj>
lotka compi ze stopkami 55 zł z wysyłką
Zegary usa 60 zł z wysyłką
Lampy hella black w igła stanie 130 zł kpl plus 100 zł lpg na dojazd po lampy
Dziękuje dobranoc. Podziękował tablico i handlarzowi co sprzedawał audi z lampami i chętnie się wymienił :mrgreen:
Co do kół to opcja na zimę i nie przykładam za bardzo do nich wagi więc zostają czarne:)
234 mile * 1,6 = 374 km:)
33 litry podzielone na 374km = 8,8 litra na 100 km :mrgreen: :mrgreen:
Trasa w 3 osoby na krajowej jedynce. Kilka wyprzedzań maruderów i prędkość maks 110km\h
Teraz troche cen:D <mikolaj>
lotka compi ze stopkami 55 zł z wysyłką
Zegary usa 60 zł z wysyłką
Lampy hella black w igła stanie 130 zł kpl plus 100 zł lpg na dojazd po lampy
Dziękuje dobranoc. Podziękował tablico i handlarzowi co sprzedawał audi z lampami i chętnie się wymienił :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub
Tighe, na tej króciutkiej skrzyni co mam to naprawdę nie mam problemu i piąty bieg i jazda:D :mrgreen: w sumie raz udało mi się ciągnąć audi 100 c4 na lawecie ale wtedy zestaw laweta i audi 100 był cięższy od mojego auta a sprzęgło dobrze dostało w kość:D W sumie nigdy nie jechałem z abt z tą długą skrzynią.... ciekawa jaka jest różnica w osiągach i to może z tytułu tej długiej skrzyni tyle się tu naczytałem że abt to muł bagienny zdrowe ABT i krótka skrzynia to dla mnie fajne połączenie.... a miałem już wiele audi i coupe 2.0 8v na mechanicznym wtrysku z gazownią było wiele wolniejsze od obecnego wozidła:P :mrgreen: bo chyba tragedii nie ma jak bez trudu na gazowni rozpędzam sie do 190 km\h tylko szkoda mi wtedy auta bo obroty wtedy silnika blisko maksymalnych. A na benzynce jeszcze lepiej się wkręca:)
- WojtaS-line
- Forum Audi 80