[sprzedawca] Forumowicz KoralB3
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
[Nie polecam] Forumowicz KoralB3
Muszę zepsuć te pochlebstwa powyżej. Nie polecam użytkownika. Fatalnie zapakował duży, plastikowy element karoserii samochodu, który dotarł do mnie połamany. Uszkodzenie oczywiście powstało na poczcie, ale użytkownikowi wyraźnie brakuje wyobraźni nawet przy tak prostych czynnościach jak pakowanie przesyłki. Brak z jego strony jakiejkolwiek woli porozumienia, współodpowiedzialności i woli choćby częściowego naprawienia wyrządzonej szkody w moim portfelu. Otrzymał za tą transakcję ostrzeżenie od Allegro - czyli ewidentnie zawinił w tym przypadku. Naraziłem się tym na odwetowy komentarz negatywny na Allegro, ale trudno - uważam, że należy innych ostrzec, nawet za taką cenę.
![Obrazek]()
Dobrze że Ty masz wielką wyobraźniepawełek pisze:ale użytkownikowi wyraźnie brakuje wyobraźni nawet przy tak prostych czynnościach jak pakowanie przesyłki.

Tak jak pisałem widziałeś uszkodzenie paczki przy odbieraniu jej mogłeś od razu pomyśleć że paczka już jest uszkodzona lub od razu po odpakowaniu iść na pocztę . Niestety nie zrobiłeś tego tylko czekałeś sobie w najlepsze aż zwrócę Ci pieniądze

Pawełek dobrze Koral mówi, widzisz przy odbiorze że paczka uszkodzona to sprawdzasz przy listonoszu, kurierze czy kto z tym przyszedł, uszkodzona w środku to nie przyjmujesz, protokół szkody przy kurierze sie spisuje i tyle. Po za tym coś nie coś obiło mi się o uszy i Ty chyba też żydziłeś na wysyłce więc się też nie dziw i nie siej zamętu :p ja bym sobie pokleił tą blende, wzmocnił i używał mimo wszystko, ale za późno się na foru zarejestrowałem i skumałem o częsci z Koralem, takto ja bym miał tą blendę :p