czepiasz sie kazdy robi tak jak uwaza lub tak na co go stac :lol: a jak tam twoje tjuningy? czy raczej lata swietlonosci twoich projketow przeminely bo cos ostanio cicho u Ciebie a i cie uprzedze wiem ze remontujesz dom i na nic czasu nie masz ale ile mozna :lol:duo pisze:uwielbiam te tuningi sprajem robione :mrgreen:
[8C ABT] by !StaSiu | SWAP str 46
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
czy ja sie czepiam ? napisałem, że uwielbiam przecież a tak serio to powiedz mi szczerze jaki jest sens "sprajem" malować czesci zawieszenia ? nich sobie robi jak chce - to prawda jego sprawa, a napisałem to co napisałem bo mi osobiście byłoby szkoda tej roboty bo efekt raz dwa sie zmarnuje. On ma prawo sobie malować co chce, a ja mam prawo napisać sobie na forum co chce ( nooo prawie co chce ) :mrgreen:delik pisze:czepiasz sie kazdy robi tak jak uwaza lub tak na co go stacduo pisze:uwielbiam te tuningi sprajem robione :mrgreen:
moje tuningi mają się dobrze coś tam sobie dłubie powolutku w domowym zaciszu dla siebie nie dla publiki i bez przechwalań za ile wyrwałem soczewki i ile zarobiłem na swapie aa właśnie wymienileś w ogóle rozrząd w tej vce czy wpadło jak wypadło ? <lol>delik pisze:a jak tam twoje tjuningy? czy raczej lata swietlonosci twoich projketow przeminely
ile :?: jak sie kiedyś ożenisz i kupisz dom, a potem zaczniesz go remontować i wszystko to za swoje w 100% ciężko zarobione pieniądze to sobie sam odpowiesz na to pytanie :?:delik pisze:wiem ze remontujesz dom i na nic czasu nie masz ale ile mozna :lol:
i bez spinek Panie i Panowie :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
moglbys sobie juz darowac ta ironie... ale widze ze jednak utkwilo ci w pamieci <haha>duo pisze:nie dla publiki i bez przechwalań za ile wyrwałem soczewki i ile zarobiłem na swapie
pochwal sie troche czasami ;Dduo pisze:moje tuningi mają się dobrze coś tam sobie dłubie powolutku w domowym zaciszu dla siebie nie dla publiki i bez przechwalań za ile wyrwałem soczewki i ile zarobiłem na swapie
zrobilem ;Pduo pisze:aa właśnie wymienileś w ogóle rozrząd w tej vce czy wpadło jak wypadło ? <lol>
dom juz mam ana remont bede mialduo pisze:ile :?: jak sie kiedyś ożenisz i kupisz dom, a potem zaczniesz go remontować i wszystko to za swoje w 100%
ale prawda jest taka ze w Polsce by kupic dom i go sobei wyremontowac z wlasnej pracy to nie lada wyzwanie
Szprayem pomalowane, żeby to na fotkach przynajmniej jako tako wyglądało, bo i tak już pewnie od wczoraj zdążyło się zbrudzić
Oficjalnie stwierdzam, że custom gewinde poskładane do kupy. Jeździ i nic nie stuka nie puka (z wyjątkiem łączników stabilizatora ). Jest twardziej tak jak miało być, ale z niskością to szału nima. Lewa strona trochę wyżej stoi ale to się jutro poprawi. Przy wymianie łączników.
Oficjalnie stwierdzam, że custom gewinde poskładane do kupy. Jeździ i nic nie stuka nie puka (z wyjątkiem łączników stabilizatora ). Jest twardziej tak jak miało być, ale z niskością to szału nima. Lewa strona trochę wyżej stoi ale to się jutro poprawi. Przy wymianie łączników.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
jezeli aktualnie siedzi na odboju to nic sie nie ubije ale sprawdziles co chciales sprawdzic, teraz skracanie kolumny i bedzie gleba :mrgreen:Niki20 pisze: ciut siądzie
gdybys sie bral za skracanie, to nie rob tego byle jak, odlicz w ktorym miejscu bedzie sie miescic 18" zebys nie mial jaj jak Atlas, a 18" to i tak jest docelowy rozmiar wiec warto go brac pod uwage
Lewa strona stoi na odboju, a odbój ma dobre 5cm, z prawej strony nie zakładałem i jest niżej. Ogólnie wyciągnę jeszcze nakrętki kontrujące to też te 5mm powinno usiąść.
Kolczat następny etap to 4x108-->5x112, więc jak wpadnie w dobrej cenie 18" to będzie od razu 18", a jak nie to jakieś szerokie 17".
Kolczat następny etap to 4x108-->5x112, więc jak wpadnie w dobrej cenie 18" to będzie od razu 18", a jak nie to jakieś szerokie 17".