Tak właśnie kojarzyłem.trepek pisze:Występowowało to głównie w 2.5 TDI.
[A4 b5 1Z] Szary zeciorek. Sprzedam, 7500zł.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Plecionka i tak do wymiany.
http://allegro.pl/katalizator-zamiennik ... 56776.html
A swojego kata się jeszcze pogoni i taka podmiana będzie tańsza niż kupno plecionki + oddanie plecionki do wspawania.
http://allegro.pl/katalizator-zamiennik ... 56776.html
A swojego kata się jeszcze pogoni i taka podmiana będzie tańsza niż kupno plecionki + oddanie plecionki do wspawania.
- trepek
- Forum Audi 80
Trochę mniej robię bo mam rozmowy kwalifikacyjne do prac. Pasuje coś sobie znaleźć i zakończyć studiowanie
A tak to trafiły opony zimowe oraz ori kołpaczki. Wsadziłem mieszek. Do przodu głośniki Bose. No i powoli zbieram jakieś graty aby sobie porobić w wolnej chwili. Chociaż w planach i tak mam renowację przednich sanek. No i muszę zamówić zamiennik katalizatora, przy okazji ręczny sobie poprawię bo na jednym kole jest słabszy.
Kiera za flaszkę:
Miałem sprzedać ale dam do obszycia.
A tak to trafiły opony zimowe oraz ori kołpaczki. Wsadziłem mieszek. Do przodu głośniki Bose. No i powoli zbieram jakieś graty aby sobie porobić w wolnej chwili. Chociaż w planach i tak mam renowację przednich sanek. No i muszę zamówić zamiennik katalizatora, przy okazji ręczny sobie poprawię bo na jednym kole jest słabszy.
Kiera za flaszkę:
Miałem sprzedać ale dam do obszycia.
- trepek
- Forum Audi 80
No właśnie chyba omyłkowo za mało mi do paczki zapakował Czekam na odpowiedź bo przesyłka dzisiaj dotarła.
Narazie kupiłem panel bo w przednich drzwiach mam pomalowane panele... Nawet nikt nie zdaje sobie sprawy jak trudno znaleźć uchwyty w tym kolorze :roll: A tutaj proszę, taki mały rarytasik za 30zł.
Narazie kupiłem panel bo w przednich drzwiach mam pomalowane panele... Nawet nikt nie zdaje sobie sprawy jak trudno znaleźć uchwyty w tym kolorze :roll: A tutaj proszę, taki mały rarytasik za 30zł.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80