Zdecydowanie zgadzam się z przedmówcąTighe pisze:Ta kiera jest świetna, ja nie umiałbym już wrócić do standardowej
Biała 100C4 by hexman - FlatFive's, US/Jap, sesja str. 11
Listopad 2012
Zima za pasem, więc i zimowe obuwie przywdziałem.
Najbliższe miesiące będą będą przebiegały pod znakiem melancholii.
Nie wszystko idzie po mojej myśli, więc czas trzeba będzie poświęcić na rzeczy które miały "niezawodzić" ale jednak wiek sieje swoje spustoszenie.
Kilka zdjęć przed "zimowym snem" (kompresja zdjęć na fotosiku doprowadza mnie do coraz głębszego stanu poirytowania).
Zima za pasem, więc i zimowe obuwie przywdziałem.
Najbliższe miesiące będą będą przebiegały pod znakiem melancholii.
Nie wszystko idzie po mojej myśli, więc czas trzeba będzie poświęcić na rzeczy które miały "niezawodzić" ale jednak wiek sieje swoje spustoszenie.
Kilka zdjęć przed "zimowym snem" (kompresja zdjęć na fotosiku doprowadza mnie do coraz głębszego stanu poirytowania).
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Listopad 2012
Długo nie nacieszyłem się spokojem od "listonosza"
W połowie zeszłego tygodnia paczka od Tomkoma, a w niej regulowany stabilizator na tył.
A dzisiaj dotarły do mnie kołpaki na kolejny sezon, na które od dzieciaka oczy robiły mi się jak "dwa złote".
Nie będę się rozpisywał, bo chyba każdy zna tą felgę.
Musiałem się uzbroić w cierpliwość, ale jak DUO zrobi paczkę to nie ma ch**ja we wsi :mrgreen:
Ale, żeby nie było tak kolorowo:
Zostało jeszcze "kilka puzzli", żeby cała układanka miała ręce i nogi... <nie powiem>
PS. Ziemor a może chcesz fotke "all in one"? Kombinację srebrnej stali i alu? :mrgreen:
Długo nie nacieszyłem się spokojem od "listonosza"
W połowie zeszłego tygodnia paczka od Tomkoma, a w niej regulowany stabilizator na tył.
A dzisiaj dotarły do mnie kołpaki na kolejny sezon, na które od dzieciaka oczy robiły mi się jak "dwa złote".
Nie będę się rozpisywał, bo chyba każdy zna tą felgę.
Musiałem się uzbroić w cierpliwość, ale jak DUO zrobi paczkę to nie ma ch**ja we wsi :mrgreen:
Ale, żeby nie było tak kolorowo:
Zostało jeszcze "kilka puzzli", żeby cała układanka miała ręce i nogi... <nie powiem>
PS. Ziemor a może chcesz fotke "all in one"? Kombinację srebrnej stali i alu? :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 lis 2012, 20:57 przez hexman, łącznie zmieniany 1 raz.
GerB3, te felgi to był dłuugi wybór.
Pierwszy etap to przeglądanie, planowanie i "przymierzanie" w głowie.
Drugi etap skończył się na podjęciu decyzji co do kierunku działań, ale pieniądze odłożyły zakup w czasie. Później jeszcze kilka modeli przeglądałem, ale zawsze kończyłem na flatach.
Myślałem też o 17, ale Atlas kiedyś dawno temu powiedział mi, że do tej budy >18' będzie wyglądać dobrze. I uznałem, że kupować 17', żeby w przyszłym roku i tak zamienić na 18' to nie ma sensu.
Dystanse to temat mi dość obcy, dlatego w tej kwestii muszę skonsultować się z kilkoma osobami, żeby podjąć ostateczną decyzję tak naprawdę.
Pierwszy etap to przeglądanie, planowanie i "przymierzanie" w głowie.
Drugi etap skończył się na podjęciu decyzji co do kierunku działań, ale pieniądze odłożyły zakup w czasie. Później jeszcze kilka modeli przeglądałem, ale zawsze kończyłem na flatach.
Myślałem też o 17, ale Atlas kiedyś dawno temu powiedział mi, że do tej budy >18' będzie wyglądać dobrze. I uznałem, że kupować 17', żeby w przyszłym roku i tak zamienić na 18' to nie ma sensu.
Dystanse to temat mi dość obcy, dlatego w tej kwestii muszę skonsultować się z kilkoma osobami, żeby podjąć ostateczną decyzję tak naprawdę.
Jakiś czas temu czytałem cały temat od początku i zauważyłem jak zmieniają się priorytety z biegiem czasu, że w głowie ciągle rodzą się nowe pomysły, ale najważniejszy się nie zmienił: dbać tak bardzo jak się da!k3llys pisze:plan dupo-wozu pójdzie w las