Można przenieść wątek zostawiając jego cień (odnośnik) i będzie wyglądało jakby był w projektach a będzie w archiwum watek będzie w Archiwum a w projektach będzie cień tego wątku i odnośnik do niego tym samym.Niki20 pisze:dokładnie.Tighe pisze:auta w projektach są wyklejane z działu Moje auto i wklejane do Projektów?
projekty lub archiwum :-> a najlepiej w archiwum zrobić dział zakończone projekty i te kilka sztuk tam dać :->Tighe pisze:-co z autami w projektach które skończyły żywot, czyli zamknięte tematy? Osobne archiwum czy wracają do działu Moje auto tzn do tamtejszego poddziału -Archiwum?
[ANKIETA]Nowy podział-działy Nasze Audi
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Nie ma co dublować, domyślnie wszystko przeżuci się w pierwszej kolejności do aut seryjnych, po czym na podstawie zgłoszeń od użytkowników auta będą przenoszone.
Ja osobiście uważam to za najlepsze rozwiązanie, bo jak wspominałem wszyscy będą mieli to co chcieli.
Dział archiwum myślę powinien być jeden, dla wszystkich aut i poprzypinać odnośniki na działach aut i projektów.
Ja osobiście uważam to za najlepsze rozwiązanie, bo jak wspominałem wszyscy będą mieli to co chcieli.
Dział archiwum myślę powinien być jeden, dla wszystkich aut i poprzypinać odnośniki na działach aut i projektów.
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Mabrothrax pisze:Nie ma co dublować, domyślnie wszystko przeżuci się w pierwszej kolejności do aut seryjnych, po czym na podstawie zgłoszeń od użytkowników auta będą przenoszone.
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
No jak to jak? Ankieta będzie zawierać trzy opcje:Tighe pisze:IC69, tylko to jest połączenie dwóch pomysłów (mniej więcej) nie wiem jak chcesz to wrzucić do ankiety.
- podział modelowy
- garaż/projekty/zaawansowane
- propozycja Mabro ("Auta seryjne/użytkowe" + "Projekty/Tuning")
Co tu jest do nie wiedzenia?
Nie no, teraz to się już czepiasz.Tighe pisze: No ale zrobiłem. Paint w czystej postaci a nie wizualizacja <ok>
Nie. <:P>duo pisze:a ja mogę zmienić nick ? na NOWY MOD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Po co wy się tak spinacie, zacznijcie od uporządkowania spraw kadrowych forum a sam podział to juz nie ma żadnego znaczenia
Ważne by oddzielić projekty zaawansowane i przyznać w ten sposób należne gratki twórcą!!!
B1/B2
B3
B4
Projekty zaawansowane przeniesie do projektów zaawansowanych pozostawia cień dziale z którego się wywodzi
Zaraz jeszcze ktoś będzie żeby mu podzielić na 1,6 i 1,8 i 2,0,i 2,0 R5, 2,3 R5 itd bez przesady
Ważne by oddzielić projekty zaawansowane i przyznać w ten sposób należne gratki twórcą!!!
B1/B2
B3
B4
Projekty zaawansowane przeniesie do projektów zaawansowanych pozostawia cień dziale z którego się wywodzi
Zaraz jeszcze ktoś będzie żeby mu podzielić na 1,6 i 1,8 i 2,0,i 2,0 R5, 2,3 R5 itd bez przesady
- shellah
- Forum Audi 80

- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Ankieta na TAK
Głosowanie tutaj: https://audi80.pl/ankietanowy-podzia ... htm#803437
Głosowanie tutaj: https://audi80.pl/ankietanowy-podzia ... htm#803437