Warto było wstać w sobotę przed 4-tą rano i jechać po 2.2T 20V AAN. Droga powrotna do domu bezcenna <ok>sagem pisze:[...]
To najlepsza moje decyzja odnośnie tego auta, spełnilem swoje marzenie i jestem z tego bardzo zadowolony. OD 1.8T, tego które miałem aż taka przepaśc go nie dzieli, zreszta dla mnie to i tak nie ma znaczenia bo dla mnie to genialny motor ( nie umiejszajać AEB ) i w pewnym sensie legendarny, zawsze o nim marzyłem. Chce go zrobić na nowych gratach i się nim cieszyć.karolas123 pisze: Sagem, warto było inwestować w tak stary technologicznie motor?
Pozdro
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
oj tak zgadzam się <ok>marianb pisze:Warto było wstać w sobotę przed 4-tą rano i jechać po 2.2T 20V AAN. Droga powrotna do domu bezcenna <ok>sagem pisze:[...]
To najlepsza moje decyzja odnośnie tego auta, spełnilem swoje marzenie i jestem z tego bardzo zadowolony. OD 1.8T, tego które miałem aż taka przepaśc go nie dzieli, zreszta dla mnie to i tak nie ma znaczenia bo dla mnie to genialny motor ( nie umiejszajać AEB ) i w pewnym sensie legendarny, zawsze o nim marzyłem. Chce go zrobić na nowych gratach i się nim cieszyć.karolas123 pisze: Sagem, warto było inwestować w tak stary technologicznie motor?
Pozdro
powrót był szybki :mrgreen: szkoda tylko że nie wróciliśmy na 3 auta
Jakoś strasznie ostatnio napaliłem się na R5. Ale chyba dobrze, że nie kupiłem tej konkretnej A200 2.2T 10V.zana pisze:[...]
powrót był szybki :mrgreen: szkoda tylko że nie wróciliśmy na 3 auta
Wzajemnie.Maszu pisze:c3 z mc1 pod maska byloby trzecim... szkoda wlasnie szkoda...
milo bylo poznac Marian i uslyszec to v8 na realu
Ja też bardzo lubię moją "fałeczkę". Nie potrzebuję radia, jeżdżę z uchylonym oknem lub szyberem nawet zimą :mrgreen:
A tak poza tym Sagem, Paweł, Maszu i Żana dają radę ze swapami
Pamiętajcie, że trzeba mi założyć seryjny zawias na zimę do V8 <lol>
Ostatnio zmieniony 15 lis 2012, 22:12 przez marianb, łącznie zmieniany 1 raz.
jutro ja wyjezdzam,wiec badz na sobote, do niedzieli chlopaki ogarną co trzeba :mrgreen:
www.swap24h.pl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
www.swap24h.pl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
NIe widzisz na foto jak maszu zderzak zdejmuje?:"DSłonik pisze:Było rwane cos na chama czy ładnie wszystko odkrecaliscie i wypinaliscie? :mrgreen:
Nie, nie, wyrywalismy silnika jak Ci na YT w golfie 3 :mrgreen:
tak serio szystko poszlo naprawde ladnie, jedynie co obcialem to pare kabli u Siebie bo byly lutowane.. a po za tym kulturka w tym garazu nie MA LIPY <ok>
Ostatnio zmieniony 15 lis 2012, 22:25 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
Słonik ,a widzisz ja się ciągle zastanawiałem czemu jak cykałem fotki to zamiast "pstryk" było "pssss"
Maszu masz jak w banku że jutro nie wrócisz, już ja się postaram o mały sabotaż, najpierw rano zaśpię :mrgreen:
Sagem tylko Ng było bez osprzętu, a AEB wyciągaliśmy z alternatorem itp
Maszu masz jak w banku że jutro nie wrócisz, już ja się postaram o mały sabotaż, najpierw rano zaśpię :mrgreen:
Sagem tylko Ng było bez osprzętu, a AEB wyciągaliśmy z alternatorem itp
Ostatnio zmieniony 15 lis 2012, 22:27 przez Paweł Olsztyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Skoro jesteś pewnie ze to ta sama Co na S2 forum, to mozesz mi juz ja sciagac.Słonik pisze:sagem, chlodnica taka sama jak u tego zioma w avancie takze musi wejsc jak jemu weszla
TO prawda, ale radzic go nie moglismyPaweł Olsztyn pisze:Sagem tylko Ng było bez osprzętu, a AEB wyciągaliśmy z alternatorem itp
Trza isc spac, od rana kolejny dzien wrazen <ok>