Audi B4 ABK...Plus nowy nabytek : quattro : xD
Parę fotek to z okazji zawitania u mnie Kolegi..z RS2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
[center][/center]
Ostatnio zmieniony 17 lis 2012, 16:48 przez jugo007, łącznie zmieniany 1 raz.
Aaaaa szkoda że mam II zmianę bym poczekał by też się załapać na fotę
Pozdry
PS.
Jak zobaczyłem zaciski RS2 miałem wrażenie że pochodzą z ciężarówki (wielkość), tarcze - ich wielkość mogę porównać do tarcz hamulców wagonu kolejowego
Zamek tylnego bagażnika jest podwójny - wiem czemu - jest to po to by klapy bagażnika nie urwało lub nie powyginało podczas przyspieszania he he
Pozdry
PS.
Jak zobaczyłem zaciski RS2 miałem wrażenie że pochodzą z ciężarówki (wielkość), tarcze - ich wielkość mogę porównać do tarcz hamulców wagonu kolejowego
Zamek tylnego bagażnika jest podwójny - wiem czemu - jest to po to by klapy bagażnika nie urwało lub nie powyginało podczas przyspieszania he he
Bronek27 pisze:jugo co to za parch rsowy co wymagał reanimacji :mrgreen: od ciebie z okolic ?? bo ten z Bielska to już dawno poszedł na żyletki ... :mrgreen:
Bronku nawet takie cacka jak RS2 trzeba czasem dopieścić z elektryką i nie tylko :mrgreen:
Gość jest z dalszych okolic autko jest niedługo w Polsce ale miałem okazję się przejechać nim i wrażenia niesamowite. :roll:
Jednego z trzech klubowiczów którzy byli u mnie w tym czasie zabrałem z sobą też był pod wrażeniem.
Autko w stanie idealnym z względu, że właściciel dał kupę kasy za niego. Nie życzył sobie ujawnienia jakich kolwiek danych,
ale będzie na zlocie Mikołajkowym organizowanym przez AudiŚląsk ...Tym właśnie autkiem. :mrgreen:
Niee..Niee... ACE 2.0MIODEK pisze:niech zgadnę abk
Kolor...Hmmm..Coś granat, grafit :mrgreen:IC69 pisze:No, prawie...
Marek, jaki to kolor, bo dojrzeć nie mogę...czarny, ciemno zielony? Jest chętny na emblemat quattro w grill - nie chcesz opchnąć? :mrgreen:
heehee...Nie ma opcji..Emblematu się nie pozbywam :mrgreen:
..Oj nie ..Żaden dawna..hehee .Już się zamawiają , zbierają ''patenty'' do niej :mrgreen:Bronek27 pisze:hheheeheh będzie dawcą do czerwonej :mrgreen: szczepan wisi w powietrzu :mrgreen: