ColorEdition 2.0E B4 + PC + LED
ColorEdition 2.0E B4 + PC + LED
Nie wiem, to dobre miejsce do pisania? Nie chciałem, aby hi-fi troll tematu forum o nim, wytłumaczę bardziej w prezentacji samochodu.
Mój samochód jest wyjątkowy, ponieważ nie jest proste, hi-fi, w tam, ale CarPC system. Przy okazji 2.0e ColorEdition B4 fabrycznie, ale z tyłu został prawdopodobnie uszkodzony, tak rzadką ColorEdition B4 tylne światło zastąpione płaskich lampach tylnych.
Ale mówić o obrazach (odwrotnym porządku chronologicznym, kliknij prawym przyciskiem myszy na obrazek - link Otwórz w nowej karcie):
Mój samochód jest wyjątkowy, ponieważ nie jest proste, hi-fi, w tam, ale CarPC system. Przy okazji 2.0e ColorEdition B4 fabrycznie, ale z tyłu został prawdopodobnie uszkodzony, tak rzadką ColorEdition B4 tylne światło zastąpione płaskich lampach tylnych.
Ale mówić o obrazach (odwrotnym porządku chronologicznym, kliknij prawym przyciskiem myszy na obrazek - link Otwórz w nowej karcie):
Thanks! The translator not too good for polish.IC69 pisze:Panowie, kolega jest z Węgier, więc może wszystkiego nie rozumieć.
Latya, as for photo storry performance CarPC.ladnna audiczka... pokaz zdjecia jak ta konsole doprowadziles do takieo stanu
Ps.I don't speak english, I help the translator.
CarPC
- PiotrLublin
- Forum Audi 80
Thanks!PiotrLublin pisze:Yay, nice job dude
btw. we wait for more mods about you car <ok>
I am electric engineer and there are other electronic Projects:
Full LED interior
Multimedia adapter kable for OEM 2DIN radio
Coupé headlight converting to RS2
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: