witam klubowiczów mam takie pytanko czy podświetlenie na przyciskach od podgrzewania tylnej szybu ,przeciw mgielnych i awaryjnych ma cały czas świecić czy to jakieś zwarcie
drugie pytanie przy wlonczeniu wstecznego biegu zapalają się dwa przyciski i sygnalizują ze zalonczone jest podgrzewanie szyby i światła przeciw mgielne
trzecie pytanie dotyczy wentylatora nadmuchu nie działa do puki nie puknę w deskę a później dmucha tak jakby się zawieszał co to może być
audi80 [b4 1z] trzy problemy do rozwiazania
ok ale ja mam kombiaka czy tez mogły się przerwać kable a co do nadmuchu to jak puknę z góry w półkę to działa a co z podświetleniem tych pszyciskow czy one maja świecić cioagle czy dopiero po wlanczeniu światełbozmek pisze:Kolego co do wstecznego i zapalających się przycisków to na pewno masz poprzecinane kable po lewej str jak podniesiesz klapę w twoim avancie i robi zwarcie tam. Co do wentylatora to być może nie masz styku dobrego na pokrętle trzeba rozebrać przeczyścić <ok>
dziękuje za pomoc i uważam temat za zamkniętybozmek pisze:Dlatego Ci pisze że jak podniesiesz klapę to po lewej str masz wiązkę z kablami w takiej gumie i tam się przełamują te kable i robią zwarcie. przyciski są podświetlane bez włączenia świateł. a co do dmuchawy to styku gdzieś nie masz że jak stukniesz to działa.