[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
- Paweł Olsztyn
- Forum Audi 80
No niestety pany, mamy plusy i minusy dzisiejszo-wczorajszych praceSPe pisze:o to maszu pewnie drze do chaty teraz aby jutro do roboty hehehe po przedłużonym musowo urlopie.
Auto udało się finalnie odpalić i ogarnąć o godzinie 22.00, tu podziękowania dla Kraza(bez niego nie odpalili byśmy auta) oraz MarianaB
Po tej godzinie niemal do 1.00, a może nawet później, spawaliśmy wydech u kolegi, łącznie DP z ory wydechem
Powrót do mnie na garaż, jeszcze trochę rzeźby aby udało się wrócić do Wa-wy
Wyjeżdżamy na dwa auta z garażu chwilę przed 4.00 i około 5km od garażu auto staje ... prawdopodobnie sprzęgło klękło na amen, coś się wysypało i to konkretnie, brak sprzęgła, nie wchodzi żaden bieg, sprzęgło chrobocze
Odwiozłem Maszu na PKS i o 5.00 chłopina wraca autokarem do stolicy
Początkowo sądziłem że uwaliła się półośka, miałem w sumie taką nadzieję bo bym to w max godzinkę ogarnął ale niestety sprzęgło zabiło nadzieję...
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- mayday2001
- Forum Audi 80
Dziekuje wszystkim ktorzy pomagali mi w tych ciezkich a jednoczesnie swietnych chwilach. Bez Waszej pomocy,wlozonej pracy,wiedzy nic bym nie zrobil. Jestescie mega wielcy! Dziekuje!
Pawel,Sagem,Zana,Marian,Marcin,Kraz,Lukasz,Manfred,Mabro,Aldi oraz dla eSSpe za udostepnienie kwadratu w celu odstresacji alkoholowo telefonicznej :mrgreen: Wielkie piwo dla Was!
niebawem zawitam ponownie...
Pawel,Sagem,Zana,Marian,Marcin,Kraz,Lukasz,Manfred,Mabro,Aldi oraz dla eSSpe za udostepnienie kwadratu w celu odstresacji alkoholowo telefonicznej :mrgreen: Wielkie piwo dla Was!
niebawem zawitam ponownie...
- mayday2001
- Forum Audi 80
montujeta tą skrzynkę chopy? Kiedy mogę zobaczyć bliźniaczkę?
Ostatnio zmieniony 24 lis 2012, 14:11 przez mayday2001, łącznie zmieniany 1 raz.