PS: Użyłem google translator
Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
Witam mam na imie Darek jestem ze Szczecina posiadam B3 .
pozdrawiam wszystkich
pozdrawiam wszystkich
-
Jolly Roger
- Forum Audi 80

Witam serdecznie :mrgreen:
Nazywam się Roman, mieszkam w Kaletach. Mam Audi 80 b4, silnik ABT, 2.0 66kW, instalacja gazowa, 1992 rok. O stronie wspominał mi kiedyś znajomy, a ponownie natknąłem się na nią gdy szukałem informacji odnośnie naprawy i regulacji mojej audiczki
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
Nazywam się Roman, mieszkam w Kaletach. Mam Audi 80 b4, silnik ABT, 2.0 66kW, instalacja gazowa, 1992 rok. O stronie wspominał mi kiedyś znajomy, a ponownie natknąłem się na nią gdy szukałem informacji odnośnie naprawy i regulacji mojej audiczki
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
-
RafałCoupe
- Forum Audi 80

Witam.
Witam, nazywam się Rafał. Jeżdżę Audi 80 Coupe 2.3 E . Jestem z Łęcznej. Pozdrawiam
Witam. Na imię mi Ola, tudzież Aleksandra, i jestem z Bytowa, choć większość czasu spędzam w Słupsku, gdzie do maja się uczę. Niedawno nabyłam 80 cabrio, jako moje drugie w "karierze" autko i jak na razie nie mam zastrzeżeń
Forum znalazłam jak szukałam kilku informacji o przyszłym autku :] pozdrawiam wszystkich zwolenników audi ;]
Witam mam na imię Adam w tej chwili posiadam Audi A3 8l 1.9tdi z 2002 roku jednak moim mażeniem i planem na najbliższy czas jest kupno Audi coupe i odrestaurowanie go aby był w stanie prawie jak z fabryki. Dlatego postanowiłem się zarejestrować na forum aby dowiedzieć się czegoś przed zakupem przyszłej 80tki. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.