Mrozowe 80 B4 cale na czesci ! ! !str36
troszke malo czasu mialem ostatnio ale ciagle do przodu <ok>
Kompletuje graty do wlozenia quattro i ostatnio nabylem skrzynke 6gang z a4 2.5tdiv6 wraz z mostem i walem, brakuje mi tylko zbiornika do q i wybierakow[kasety w tunel] 6gang z b5fl albo a4b5/b6 i bedziemy swapowac naped ; ) A i w miedzyczasie wpadlo dp 2,75" z kwasa NNoi po zmianie serwa[dzieki chmielu] na te od 2.6v6 mimo, ze optycznie wygladalo tak samo jak moje z 1.9TD nareszcie pedal hamulca jest taki jak trzeba w polaczeniu z pompa hamulcowa 25,4mm
Kompletuje graty do wlozenia quattro i ostatnio nabylem skrzynke 6gang z a4 2.5tdiv6 wraz z mostem i walem, brakuje mi tylko zbiornika do q i wybierakow[kasety w tunel] 6gang z b5fl albo a4b5/b6 i bedziemy swapowac naped ; ) A i w miedzyczasie wpadlo dp 2,75" z kwasa NNoi po zmianie serwa[dzieki chmielu] na te od 2.6v6 mimo, ze optycznie wygladalo tak samo jak moje z 1.9TD nareszcie pedal hamulca jest taki jak trzeba w polaczeniu z pompa hamulcowa 25,4mm
Taaak :mrgreen:chmiel25 pisze:Już mam się pakować?? :mrgreen:mrozoo pisze:Teraz ty na wodkie wpadasz do mnie
Jedzie, tylko pan za mocno gaz naciskal
Bo nie zwyczajny że auto nie przyśpiesza a hałasuje piszczy i takie tam Mało co to Vectra by mnie zrobiła
No fakt, juz jest troche za duzo nm jak dla oski, sam widziales co sie dzieje przy depnieciu <ok> Zeby ta vectra nas zrobila to bym nie zdzierżył :evil:
ps. Stuninguj u siebie pedal gazu :lol:
tylko rzeżby jest trzy razy tyle i cena razy co najmniej dwa...mrozoo pisze:Jak chcesz dluga skrzynie to tylko 6gang
choć nie powiem ze saysfakcjonowałaby mnie taka skrzynka z C4 AAT
ewentualnie mogłaby być nawet skrzynka CDS automatyczna. jakoś w drugim audi takie połączenie bardzo mi do gustu przypadło...