[80 B3 1.8 SF ]Silnik SF a AAM
[80 B3 1.8 SF ]Silnik SF a AAM
Witam.
Muszę wymienić w mojej 80 serducho. i teraz mam pytanie, gdyż u mnie jest silnik z onzaczeniem AKM , a ziomek ma taki tylko ze z oznaczeniem AAM z vw vento i teraz nie wiem czy wszytsko bedzie pasowalo? Czy bedzie wuchta zabawy ?
Pozdrawiam.
Muszę wymienić w mojej 80 serducho. i teraz mam pytanie, gdyż u mnie jest silnik z onzaczeniem AKM , a ziomek ma taki tylko ze z oznaczeniem AAM z vw vento i teraz nie wiem czy wszytsko bedzie pasowalo? Czy bedzie wuchta zabawy ?
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 16:22 przez Koksik91, łącznie zmieniany 1 raz.
na mocowanie jak patrzelismy to by podeszlo tylko chodiz czy moze byc inne oznaczenie czy cos bedzie trzeba dodatkowo wymieniac. A oznaczenie za aparatem zaplonowym jakas blaszka przynitowana i bylo wlasnie to oznaczenie, i w bagazniku na tei kartce przyklejonej Jest to oznaczenie AKM i jeszcze jest oznaczenie SF.
Ok Dziekóweczka Panowie tak mi sie wydawalo ze to bedzie SF , ale nie wiedzialem co to AKM. No ale ok czyli teraz wiem. ALe wracajac do tego silnika, ten ziomek od tego vento ma na Tym silniku tylko AAM i wlasnie gdzies w tym miejscu gdzie Patrique pisal, wiec u niego to najprawdopodobniej bedzie to oznaczenie i teraz czy to bedzie pasowac czy nie ?
- Francis1982
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Francis1982
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Francis1982
- Forum Audi 80
- Kontakt: