[Audi 80 b3 1.8S] by dragodee->radio 2din
- dragodee
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dżejkob pisze:Bardzo fajna B3 też własnie walcze z renowacją zespolaków tylko jeszcze potrzebny zderzak :mrgreen: fajne koło a nie masz problemu z szybko zuzwyającymi sie tulejami wahaczy lub końcówkami drążków?
Dzięki;) jeszcze tego nie zauwazyłem, a tulejki wachaczy wymianiałem z rok temu. I nie są wybite jeszcze ale w garażu mam komplet w razie co Jedyne co mnie czeka to wymiana tulei na sankach, widać że luzy są...końcówki drążków też były wymieniane i jak narazie śmiga bez zarzutu. Odkąd obniżyłem auto bardziej uważam na dołkach i myślę że dłużej posiedzi niż na seryjnym zawiasie-ale to tylko moje zdanie :mrgreen:
Pozdro;)
- dragodee
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Z oponami poleciałem ostro 205/40. przy zakładaniu zawiasu dołożyłem gumowe odboje na amorach i do końca amor się nie składa :mrgreen: Na ori zawiasie smigałem na oponach 215/45 i jak był komplet pasażerów to opony lekko ścinało na krawędzi...A teraz only 205 ew mniej co by wyglądały na naciąganeDżejkob pisze:No wszystko wyjdzie w praniu a jak wsadziłeś te koła na takiej glebie :mrgreen: jaki profil oponki? ja mam 205/55 16" i na glebie -40/40 juz nie wejda a na profilu 205/50 na styk
- dragodee
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolor bije po oczach, ale jak na pierwszy raz nie jest źle, mam jeszcze czarny materiał, jak zrobię boczki w drzwiach i efekt ogólny nie będzie zadowalający, to zrobię na czarno :mrgreen: na pewno będzie lepiej-no zobaczymy co wyjdzieTighe pisze:nie chcę się czepiać ale ten mieszek tam leży jak świni siodło
- dragodee
- Forum Audi 80
- Kontakt:
:mrgreen: ciemny jest od neonów nad nogami kierowcy i pasażera+ tył,keczy pisze:od czego są te dwa włączniki w tunelu?
a czerwony był od stroboskopów w grillu :evil:
Obserwowałem Twój ex-projekt żaby, i jesteś obeznany w lakiernictwie,
od pewnego czasu rozważam zmianę koloru na coś takiego?
jest to CANDY CHERRY RED-Twoim zdaniem warto się w to pchać, komuś kto chce to zrobić w warunkach domowych, posiadając niewielką wiedzę o lakiernictwie?