Audi b4 Cabriolet SPRZEDANA!!
Kuba z Wrocławia wstawił już takie fotele kiedyś do cabrio, ale dla mojego oka są za świeże i gryzą się z klasyczną linią b4.
A czerwony kolor z zielonym to już kompletnie mi się nie widzi...
Zamontuj na razie przednie, bo myślę, że stwierdzisz iż nie pasują i zaoszczędzisz kasę na tylne kanapy.
Edit:
Dopiero zobaczyłem, że fotele już wstawiłeś. Podoba Ci się to połączenie kolorów??
A czerwony kolor z zielonym to już kompletnie mi się nie widzi...
Zamontuj na razie przednie, bo myślę, że stwierdzisz iż nie pasują i zaoszczędzisz kasę na tylne kanapy.
Edit:
Dopiero zobaczyłem, że fotele już wstawiłeś. Podoba Ci się to połączenie kolorów??
Fotele dostałem za grosze więc szkoda by było ich nie wykorzystać Kolorystyka zielony z czerwonym aż tak się mi nie gryzie, w sumie widziałem żółte cabrio z niebieską tapicerką a to juz gryzie, ogarne środek dekory pójdą w czarny zamsz, tylna kanapa w czerwoną skóre, prawdopodobnie felgi pojdą w kolor skóry Lubie misz masz kolorów :mrgreen: Niektórzy lubią ztonowanie kolorów jak u atlasa, a niektórzy kompletnie inny styl.
Zawieszenie sięrozleciało więc trzeba coś zacząć wymieniać
Komplet zawieszenie przód + tarcze z klockami przód tył + przeguby i inne pierdółki.
Postanowiłem zmienić kolor dekorów z zielonego na czarny zamsz.
Foty przed i po:
CIEKAWOSTKA!!! DEKORY W NASZYCH 80 SĄ WYKONANE Z DREWNA A NIE Z TANDETNEGO PLASTIKU :mrgreen: :mrgreen:
Natchneła mnie myśl o obiciu przednich słupków oraz plastików nad głową, oto rezultat mojej dzisiejszej pracy ( wykonanie bardzo mi się podoba) Można powiedziec że mam smykałke do tapicerstwa :mrgreen: