Dwie strony wstecz albo trzy. Ktoś pokazuje jak rozebrać mało inwazyjnie. Po rozebraniu zrobić korekcje.GerB3 pisze: Dzięki za pomoc jakby się dało to bym dał pomógł
[B4 1Z] Rezanie Dodatkowych Zegarów w Miejsce popielniczki:D
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam mam pytanie z ciekawości. Mam okazje kupić same zegary bez czujników z Audi te nowsze z płytką z tyłu z b4 i mam pytanie czy bańkę da rade zastąpić innym czujnikiem z innego auta, na jakiś tańszy? ktoś wcześniej się pytał czy może da rade z poloneza ale czy da ?? próbował ktoś dać z czegoś innego
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dzięki mruty jak coś to sie odezwę bo możliwe że zdobędę czujnik za piwo ale jeszcze gość musi mi sprawdzić mam pytanie otóż jest napisane że trzeba podłączyć niebiesko czarny kabelek do AC (jak ktoś nie ma to do MC) jest to przewód od czujnika ciśnienia oleju. Czy muszę podłączać ten kabel jeśli tak to gdzie go znaleźć i gdzie wpiąć mam takie zegary? Dodatkowe będą z b4 z płytką z tyłu. Czy wystarczy jak wszystko popodpinam tak jak ma być pod bezpieczniki i czujniki?
sorry za jakość zdjęć ale było robione kombinerkami aparat mi gdzieś się utlenił ;/
sorry za jakość zdjęć ale było robione kombinerkami aparat mi gdzieś się utlenił ;/
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Nic nie ruszasz podłączasz tylko przy bańce, bo żeby go wkręcić trzeba wykręcić inny czujnik.beniotl pisze:mam pytanie otóż jest napisane że trzeba podłączyć niebiesko czarny kabelek do AC (jak ktoś nie ma to do MC) jest to przewód od czujnika ciśnienia oleju. Czy muszę podłączać ten kabel jeśli tak to gdzie go znaleźć i gdzie wpiąć mam takie zegary?
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Silnik: 1.9 1Z
- Krzysiek 84
- Junior Admin
Na wcześniejszych stronach, chyba 5 jest napisane że ta bańka z wyższym ciśnieniem występowała z zegarami od B3 a ta z niższym w B4. No i pytam właśnie czy ktoś podłączał zegary z B3 i banke z B4. Bo mam zestaw do kupienia i dziś obejrzałem go i chcem to kupić i czy nie będę miał potem problemów że wskazaniami poprzez ta banke.
- Krzysiek 84
- Junior Admin