[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jakbys był naprawde zainteresowany to można walnąc ogłoszenie że szukasz S6 plus na forum i bym sie odezwał wiec nic to nie zmienia. Kumpel sie nie ogłasza bo mu sie nie pali. Ale jak sie nie chce to sie nic nie znajdzie:p
Sczerze to podobny projekt, (compi 1.8T) z tego co pamietam stał za 7 - 8 tys. jakiś czas na allegro aż w końcu sie sprzedał ale to nie były te pieniadze.
Nie wiem jak Ci tu dobrze podpowiedziec ale za tyle go nie sprzedasz, może na graty?
Może wsadź stary silnik i szukaj kupca za 8 tys. PLN?
Ja nie widze perspektywy za te pieniądze.
Wsumie znam to z autopsji, ale pewnie Ty tez powinienes już wiedzieć że nikt Ci nie da włożonych pieniędzy
Sczerze to podobny projekt, (compi 1.8T) z tego co pamietam stał za 7 - 8 tys. jakiś czas na allegro aż w końcu sie sprzedał ale to nie były te pieniadze.
Nie wiem jak Ci tu dobrze podpowiedziec ale za tyle go nie sprzedasz, może na graty?
Może wsadź stary silnik i szukaj kupca za 8 tys. PLN?
Ja nie widze perspektywy za te pieniądze.
Wsumie znam to z autopsji, ale pewnie Ty tez powinienes już wiedzieć że nikt Ci nie da włożonych pieniędzy
szczepan szczepanowi nie równy co z tego że te compi z 1.8T poszło za 6 tyś ja swojej za 15tyś bym nie oddał i zostaje ze mną do końca swoich lub moich dni musi się trafić konkretny kupiec i tyle Mabro chce tyle tamten chciał tyle koniec kropka a ile kosztuje rs2 60/70 tyś za tak stare auto nie pogieło tych ludzi ?? aaaa bo to rs2 tylko co z tego pytam się misi być fan marki żeby takie auto kupił tyle pozdro i pifo do wyra :mrgreen:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie chce mi się w kółko tego samego pisać Jak ktoś kupi to ok, jak nie kupi to też ok. Koniec tematu
A co do ceny. Nie liczę na żaden zwrot kosztów, bo żeby mi się coś zwróciło musiałbym wołać sobie około 30 tys za to auto. Cena taka a nie inna bo mam przekonanie, że jeżeli ktoś chciałby takie auto to jest to okazja, bo z budżetem 12 tysięcy takiego się nie zrobi.
Pozdro
A co do ceny. Nie liczę na żaden zwrot kosztów, bo żeby mi się coś zwróciło musiałbym wołać sobie około 30 tys za to auto. Cena taka a nie inna bo mam przekonanie, że jeżeli ktoś chciałby takie auto to jest to okazja, bo z budżetem 12 tysięcy takiego się nie zrobi.
Pozdro
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
prawidlowe podejscieMabrothrax pisze:Rzeczywistość jest taka, że za mniej niż 12k go nie oddam. Więc jak nie będzie chętnego to trudno. Zdarza się najlepszym
btw, tak czytam i czytam i stwierdzam, ze zrobilo sie niepotrzebne bicie piany... ehhh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mabro. ogar troche reszte!!!!! 8-)
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: