[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
http://audibg.com/forum/index.php?showt ... 10&st=2460
Prawie cała strona w zdjęciach Twojego caba <ok>
Prawie cała strona w zdjęciach Twojego caba <ok>
- mayday2001
- Forum Audi 80
Czym tu się chwalić skoro ten sezon już zamknąłem?
Mam nadzieję, że zakończę zawirowania z mieszkaniem i jeszcze trochę dłubnę mój ulubiony samochód przez zimę
Do ogarnięcia mam komorę silnika, tylne hamulce z RS2, poprawki mocowania tapicerki i foteli, car audio i wydech. Może zamontuje tylne wewnętrzne lampy USA (ale tu się bujam z myślami), może wymienię tylną szybkę w dachu. Na pewno jednak nie będę go lakierował (w końcu odpryski lakieru na masce i tak by się pojawiły od szybkiej jazdy po kiepskich drogach). Niestety nie będzie to projekt typu never-ending story. W przyszłe lato ukaże się chyba ostatnia odsłona klasycznego kabrioleta po moich modyfikacjach.
Do zobaczenia w przyszłym sezonie, czas wracać do garażu...
Mam nadzieję, że zakończę zawirowania z mieszkaniem i jeszcze trochę dłubnę mój ulubiony samochód przez zimę
Do ogarnięcia mam komorę silnika, tylne hamulce z RS2, poprawki mocowania tapicerki i foteli, car audio i wydech. Może zamontuje tylne wewnętrzne lampy USA (ale tu się bujam z myślami), może wymienię tylną szybkę w dachu. Na pewno jednak nie będę go lakierował (w końcu odpryski lakieru na masce i tak by się pojawiły od szybkiej jazdy po kiepskich drogach). Niestety nie będzie to projekt typu never-ending story. W przyszłe lato ukaże się chyba ostatnia odsłona klasycznego kabrioleta po moich modyfikacjach.
Do zobaczenia w przyszłym sezonie, czas wracać do garażu...
ATLAS, nie wiem czym u Ciebie jest spowodowany brak "never ending story" ale u mnie przez remont mieszkania trochę pozmieniały się priorytety.. W 2009 r. kiedy się tutaj pojawiłem zupełnie inaczej podchodziłem do "spending money". Dzisiaj jestem znawcą Cekolu i Śmigów Kiedy podliczyłem ile $ poszło w remont to.. :roll: