A dziękuje. Miskę olejową, tak, ściągałem bo choć nie miałem zamiaru robić dołu silnika to musiałem sprawdzić jak jest, no i wszystko wygląda dobrze. A wczoraj już było późno wieczorem ale coś tam z godzinkę ja przeczyściłem ile zdążyłem.Niki20 pisze:Świetna robota :!: Michę zdzierałeś?
[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Mabrothrax, tylko te klocki trochę mnie przerażają. <ok>
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 18:16 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja też pierwszy raz miałem okazję przejechać się V8 na tylnym siedzeniu jako pasażer. Tylko gość już pewnie więcej nie pożyczy Pawłowi lawety za to że mu bączka V8-ką przed bramą strzelił i przeorał podjazd. A podobno 4.2 z automatem nie jedziesagem pisze:P.s2 Marian dziękuje za przewozkę V8 i lans po mieście
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
deejay.ftb, Dzięki za podwózkę.
Maszu, tak, to Twój "wzmacniacz".
Kolejny mały teil do kolekcji. Jedna ma ułamany dolny zaczep, ale przełożę odbudowę od swojej i będzie malina. Miałem regenerować odbłyśniki, ale jak się okazało nie ma to sensu, bo wyglądają na prawdę ładnie. Z tymi co widuje często, są to igły.
Pozdro
Maszu, tak, to Twój "wzmacniacz".
Kolejny mały teil do kolekcji. Jedna ma ułamany dolny zaczep, ale przełożę odbudowę od swojej i będzie malina. Miałem regenerować odbłyśniki, ale jak się okazało nie ma to sensu, bo wyglądają na prawdę ładnie. Z tymi co widuje często, są to igły.
Pozdro
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 18:20 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.