[All B3/B4] Elektryczna reg. foteli ?
[All B3/B4] Elektryczna reg. foteli ?
Ostatnio zmieniony 04 mar 2011, 21:59 przez andi77, łącznie zmieniany 2 razy.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
czy ja wiem, w niemieckiej wloskiej i francuskiej ksiazeczce to widzialem, mysle ze bylo to tak drogie i stad wystepowalo to zadko, osobiscie widzialem to tylko w c4, zerknij w schematy to zobaczysz ze jest przy tym co robic
Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, 18:13 przez Szara80tkaTdi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
wiem że odświeżam kotleta, ale musze sie pochwalić ze stałem się dumnym posiadaczem takiej tapicerki, foteli sterowanych elektrycznie ( podgrzewanych oczywiście ) oraz tylko dodam że mam w rącze kierowcy pod sterowaniem szybami, właśnie pamięć ustawień fotela co pokazał Szara80tkaTdi, i fotel kierowcy wyposażony jest w podłokietnik skóra w stanie igła i to dosłownie za grosze, skoro czytam ze taka tapicerka to wręcz igła to tym bardziej wiem ze malutko za nią zapłaciłem ile to głupio gadać :p POZDRO
ILe takie? To te w czarnej skórze z allegro z USA?Raizo pisze:wiem że odświeżam kotleta, ale musze sie pochwalić ze stałem się dumnym posiadaczem takiej tapicerki, foteli sterowanych elektrycznie ( podgrzewanych oczywiście ) oraz tylko dodam że mam w rącze kierowcy pod sterowaniem szybami, właśnie pamięć ustawień fotela co pokazał Szara80tkaTdi, i fotel kierowcy wyposażony jest w podłokietnik skóra w stanie igła i to dosłownie za grosze, skoro czytam ze taka tapicerka to wręcz igła to tym bardziej wiem ze malutko za nią zapłaciłem ile to głupio gadać :p POZDRO